17.7.10

üç naiku


gökkuşağınındır gökler
gökkuşağı da
gökkuşağı kuşananın



ahmakıslatan değilim dedi
inandım o yağmura
ve ıslandım tam bir ahmak gibi



ve bugün sabah
her şeyden habersiz yanımda yatan
ölü bedenimle uyandım



8 yorum:

  1. Son ikisine bayıldım tek kelimeyle!

    YanıtlaSil
  2. Hımm! Kızgındım Mümkünmertebe'ye.. Acayip kızgındım hem de.. Öyle böyle değil.. Resmen burnumdan soluyordum.. Öyle ki, okumaya tövbeliydim. Bugün dayanamadım şöyle bir baktım. Of, çok güzel bu şiircikler Numan, gerçekten.. Üçünü de çok sevdim.. Hele sonuncusu var ya.. Of, of of! Tek kelime ile bayıldım! Peşin peşin söyleyeyim en kısa zamanda bir kaçını Hayal Kahvem'e taşıyacağım. Gene bol kepçe övgülerimi döktürdüm sanıyorsunuz değil mi? Yanılıyorsunuz. Abartıyorum hissi vermesin diye, kendimi frenleyerek ancak bu kadarını yazdım..

    YanıtlaSil
  3. hep sorucam bi türlü fırsat bulamadım vildan hanım.. acaba mümkünmertebe'ye yönelik bunca kızgınlığınızın nedeni ne ola?

    hele bileyim de diyorum ona göre çekeyim keratanın kulağını..

    YanıtlaSil
  4. Selam Numan, tuhaf huyları olan biriyimdir.. Mesela kızarım birine tamam mı.. Bi de aman evlerden uzak öyle beter olurum anlatamam kızdığımda.. Böyle evi mahpushanede
    cigara molasına çıkmış mahkum gibi ellerim arkamda adımlarımla arşınlarım oflaya poflaya.. Kimse çıkmasın o anda aman ha karşıma.. Sonra aklıma bir şey gelir, kıyamam biliyor musunuz?
    Ve inanmıyacaksınız ama o an neye, kime kızdığımı unuturum.. Şimdi siz sormuşsunuz ya ne güzel, bunca kızgınlık nedeni ne ola, diye.. Hımm.. Düşündüm.. Düşündüm..
    Bulamadım iyi mi neye kızdığımı..
    Keşke yorumu yazdığımda hemen soraydınız.. Keşke.. Hayır, o değil de, bende merak ettim şimdi:)

    YanıtlaSil
  5. Selam Numan,
    Ben ne yaptım biliyor musunuz? Sizin son iki naikunuzu aldım. Atilla Atalay'ın öyküsünün bazı cümleleriyle oluşturduğum yazının içine kattım:)

    Kusura bakmayın size sormadan yaptım. Ama düşündüm Atilla Atalay'a da sormadım.. Ne yapabilirim?

    Yazarların yazıları ve dizeleri sonunda okurların olurlar öyle değil mi?

    Ben yazdığımı beğendim. Umarım sizi rahatsız etmez. Olan oldu artık zaten Numan... Hemen haber vermedim size ki "nedir bu?" derseniz, okundu valla artık üzgünüm diyeceğim:)) Olumsuzluk durumuna karşı cevabım budur yani, peşin peşin söyleyeyim dedim.

    Allahım ben ne pişkin biriyim? Olmaz bu kadar değil mi? Of! ne yapayım işte böyleyken böyle yani..
    Bilin istedim.

    YanıtlaSil
  6. Heyy, yorumum onaylandığına göre sorun yok herhalde::))

    Ya da hiddetle hemen cevap vermeyeyim de biraz sinirim geçsin diyor numan serteli.... hımm.. eyvahhh! olabilir mi?

    Tamam, ben kaçtım........

    YanıtlaSil
  7. biliyorum biliyorum hem de çok iyi biliyorum yaptıklarını, sevgili hayal kahvem..
    hiç de layık olmadığım halde- beni de yazar taifesi içine alarak yazdığın o şahane yazını önceden okumuş, akabinde kabaran koltuklarımla etrafta şöyle bi dolanmıştım.
    ve sonra da bilmem kaçıncı kez, beni her zaman hayretlere düşüren o büyük üretkenliğinle döktürdüğün güzel yazılarınla süslü sitene yorum yazmayı kararlaştırmış, bi fırsat bekliyordum işte :)

    evet.. belki senin haberin yoktur ama ben yıllardır senin bloguna yorum yazmaya çalışan lakin hiç bi zaman da bunu beceremeyen bir garip adamım.. binbir itinayla yazdığım yorumlarım -nasıl bir duvarla çevirdiysen artık- kesinlikle hayal kahven'de devreye girmeden sanal alemin bilmem nerelerinde yitip gitmekte..

    neyse ki sen buraya sık sık yazıyorsun da ben de sana seslenme olanağı bulabiliyorum.. zira artık ben sana yorum yapma umudumu çoktaan yitirmiştim bile..

    hiddetimden, kaçmaktan falan bahsetmişsin..
    benden kaçmana gerek yok, daha doğrusu buna imkan yok hayal hanım.. ben yakalamak istersem eğer kaçamazsın :)

    fotograflar için bir zamanlar izin verdiğimi hatırlıyor gibiyim.. işte şimdi de benim yazdığım değersiz dizeleri falan bütün hepsini istediğin gibi, istediğin yerde sınırsızca kullanabilirsin sayın kahvem.. bundan sadece onur duyarım..
    saygılar

    YanıtlaSil
  8. Heeyy! Yaşasın! Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil