10.2.13

Beyoğlu Eskici Live Sunar: Led Zeppelin


Beyoğlu Eskici Live, her ay farklı bir müzik grubu ya da sanatçısı için düzenlenen “Tematik Geceler”in ikincisinde Led Zeppelin’e selam gönderiyor!

Rock müzik tarihinin kilometre taşlarından olan Led Zeppelin’in geçmişten günümüze bilinen video ve parçalarının yanı sıra, özenle seçilmiş alternatif videolarının, söyleşilerinin, demo kayıt örneklerinin grubun sevenlerine sunulacağı gece; 12 Şubat 2013, Salı akşamı saat 21:00’de Beyoğlu Eskici Live’da gerçekleşecek.

Efsanevi İngiliz rock grubu Led Zeppelin; hard rock ve heavy metal müziğin öncülerinden biri olarak tanınsa da, yaptığı müzikle blues, rockabilly gibi birçok farklı popüler müzik türünü aynı potada eritti.
 “Stairway to Heaven”, “Rock and Roll”, “Black Dog”, “Heartbreaker”, “Whole Lotta Love”, “Immigrant Song”, “Kashmer”,”Since I’ve Been Lovin’ You”, “Dazed and Confused” gibi unutulmaz şarkıları müzik dünyasına kazandıran grup. Dünya genelinde bugüne kadar 300 milyonun üzerinde albüm satışına ulaştı. 1960’ların sonunda kurulan ve Rolling Stone dergisinin “rock tarihinin tartışmasız en uzun soluklu gruplarından biri”  olarak tanımladığı Led Zeppelin; 1980 yılında John Bonham’ın ölümünün ardından dağılsa da, rock müzik tarihindeki etkileri nedeniyle saygı görmeye devam ediyor.

Beyoğlu Eskici Live’ın, program ve içeriği, Eyüp İblağ tarafından belirlenen “Tematik Geceler”inin ikincisi, efsanevi grup Led Zeppelin’in geçmişten günümüze bilinen video ve parçaları, özenle seçilmiş alternatif videoları, söyleşileri, demo kayıt örnekleriyle başlayacak.

12 Şubat 2013, Salı akşamı saat 21:00’de Beyoğlu Eskici Live’da gerçekleşecek etkinliğin biletleri mekanın gişesinden temin edilebilir.

Bilgi için: 0 212 245 59 62

Adres: Beyoğlu Eskici Live, İstiklal Cad. Erol Dernek Sok. No:11

Bilet Fiyatı: 10.-TL