14.3.13

32. İstanbul Film Festivali biletleri 16 Mart’ta satışa çıkıyor!


İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından AKBANK sponsorluğunda 30 Mart–14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 32. İstanbul Film Festivali biletleri 16 Mart’ta satışa çıkıyor!

Sinemaseverler 32. İstanbul Film Festivali biletleri 16 Mart Cumartesi günü 10.00’dan itibaren;
Biletix satış noktaları,
Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00),
Biletix web sitesi (www.biletix.com) ve
Atlas, Beyoğlu ve Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden alınabilecek.

32. İstanbul Festivali’nde bilet fiyatları tam 15 TL, “Akbank Galaları” bölümündeki filmler dışında öğrenci ile 65 yaş ve üstü sinemaseverler için 10 TL olacak.
Hafta içi gündüz seanslarındaki indirimli bilet uygulaması bu yıl da devam edecek. Festival boyunca, hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30 ve 16.00) yalnızca 5 TL olacak.


Festival Sponsoru Akbank’ın Axess Kart sahipleri de, festival boyunca hafta içi gündüz seansları haricinde satın alacakları biletlerde %20 özel indirimden yararlanacaklar.

Festivalde filmleri en ucuza izleme şansı yine Lale üyelerinin

Festival boyunca filmleri en ucuza izleme şansı Lale üyelerinin olacak. Lale üyeleri biletlerinde %25’e varan özel indirimlerden yararlanabilecekler. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi 12 Mart’ta başlayacak. 12 Mart’ta Siyah Lale üyeleri, 13, 14 ve 15 Mart’ta Beyaz, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri biletlerini özel indirimlerle temin edebilecekler. Lale üyeleri öncelikli biletlerini Atlas, Beyoğlu ve Rexx sinemalarından alabilecekler.

“BitamBiöğrenci” projesiyle öğrencilere destek olmak ister misiniz?

İKSV, 2007 yılında başlattığı “BitamBiöğrenci” projesiyle, işbirliği içinde bulunduğu çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sanata duyarlı izleyiciler sayesinde, kültürel etkinliklere katılma şansı bulamayan öğrencileri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Sinemaseverler, alacakları biletlere ek olarak yapacakları 15 TL’lik katkıyla 3 öğrenci, 50 TL’lik katkıyla 10 öğrencinin film gösterimlerine katılmasını sağlayarak “BitamBiöğrenci” projesine destek verebilirler.

Sinemaseverler 15 gün boyunca ellerinden düşürmeyecekleri 32. İstanbul Film Festivali kitapçığını 9 Mart Cumartesi gününden itibaren festival sinemalarından (Atlas, Beyoğlu, City’s, Feriye, Rexx) ve İKSV’den 4 TL karşılığında temin edebilirler.

Festivalin gösterimleri Beyoğlu’nda Atlas,  Beyoğlu ve Pera Müzesi, Ortaköy’de Feriye Sineması, Nişantaşı’nda CityLife (City’s) ve Kadıköy’de Rexx olmak üzere 7 salonda yapılacak. Filmlerin gösterim saatleri geçen yıllarda olduğu gibi 11.00, 13.30, 16.00, 19.00 ve 21.30. Festivalin büyük ilgi gören Geceyarısı Sineması gösterileri bu yıl da sürüyor. Festival süresince cuma ve cumartesi geceleri saat 24.00’te bir film izleyicilere sunulacak.

İstanbul Film Festivali hakkında ayrıntılı bilgi için: film.iksv.org