9.7.13

Escape from Planet Earth / Kahraman Uzaylılar


Dünyadan çok uzak olan Baab gezegeninde yaşayan astronot Scorch Supernova, ulusal bir kahramandır ve gezegenin en yetenekli astronotu olarak nam salmıştır.
Pek çok kurtarma operasyonunu başarıyla tamamlamış olan Scorch, müthiş yeteneklerini teknoloji ustası erkek kardeşi Gary ile birleştirince onların karşısında hiçbir güç duramaz.

BASA'nın yöneticisi ve kardeşlerin patronu olan Lena, tehlikeli bir gezegenden aldıkları bir çağrı neticesinde en başarılı olan iki ismi göreve gönderir.
Scorch ve Gary için yeni ve heyecan verici bir görev başlamış olur.

Görev sırasında Scorch'un Area 51 isimli bir bölgede tuzağa düşmesi işleri karıştırır.
Acımasız düşmanları General Shanker tarafından kurulan bu tuzak Gary ve Scorch’u sonsuz bir maceranın içine atar.

Gary, gezegenine ve ailesine veda ederek kardeşini kurtarmak için yola çıkar.
Orijinal seslendirmesinde; Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, geçtiğimiz günlerde vefat eden kıymetli oyuncu James Gandolfini gibi isimlerin yer aldığı KAHRAMAN UZAYLILAR – ESCAPE FROM PLANET EARTH’de heyecan bir saniye bile bitmiyor.


Gerçek bir aile komedisi olan animasyonun 3D izleme seçeneği de izleyenleri filmin içine çekecek.

KARAKTERLER

Gary Supernova: BASA’da Control Şefi olan zeki Gary, hep küçük kardeşi Scorch’un gölgesinde kalmıştır. Fakat Gary’nin dahi olması, gezegenine sadık tavırları olmasaydı, gezegenlerinin sonunun hiç de iyi olmayacağını herkes biliyordur.

Scorch Supernova: Kahraman astronot Scorch! Gezegenin ünlü ve efsanevi astronotu, korkusuz tavırları ve kahramanlık hikâyeleriyle ünlenmiştir.

Komutan Shanker: Shanker askeriyenin ciddi komutanlarından biridir. Evrendeki tüm zeki canlıları yok etmekle ünlenmiştir…

Kira Supernova: Gary’nin sadık ve aşık eşi, Basa’da 15 yıllık bir pilot geçmişi olan Kira, özgüveni ve iş azmiyle herkesin hayranlık duyduğu biridir. Herşeyden önce oğlunu ve eşini önemseyen Kira güzel kalbiyle herkesin sevgisini kazanmıştır.

Kipper “Kip” Supernova: Gary ve Kira’nın 9 yaşındaki gururlu ve eğlenceli oğulları. Kipper’ın idolü amcası Scorch. Babasının zekâsı ve amcasının cesaretiyle ödüllendirilen gerçek ve en genç kahraman!

Gabby Babblebrock: BNN kanalının güzel sunucusu Gabby! Scorch’a derin bir aşkla bağlı…

Lena: Gary’nin patronu. Güzel, zeki ve oldukça baskıcı bir patron. Cesareti ve umursamazlığı Baab Gezegeni’nin sonuna bile neden olabilir.


Yönetmen: Callan Brunker
Görüntü Yönetmeni: Matthew A. Ward
Animasyon Yönetmeni: Adam Wood
Senaryo: Bob Barlen
Fragmanı izlemek için: http://youtu.be/FO98BwIc-Jg
İthalat: Tiglon
Dağıtım: Tiglon
Süre: 89 dk.
Vizyon Tarihi: 12.07.2013