20.7.13

'Universal Music Group' Rock Bülteni


Placebo, 'Loud Like Live' öncesi İstanbul'da...

4 yıl aradan sonra, alternatif rock grubu Placebo, yepyeni albümlerini yayınlamaya hazırlanıyor.

16 Eylül'de dijital mecralarda ve müzik marketlerde yerini alması beklenen Loud Like Love, grubun 7.stüdyo albümü olma ünvanını taşıyor.

Albümün çıkış şarkısı olan Too Many Friends'e şimdiden fanların ilgisi büyük.

1996 yılında kurulan ve  dünya genelinde 12 milyon albüm satan grup, Avrupa turnesi kapsamında 16 Ağustos'ta, İstanbul'da bir konser vermeye hazırlanıyor.


The Smashing Pumpkins'den çok özel bir DVD!

2012'nin Aralık ayında New York Barclays Center'da gerçekleştirilen ve grubun güçlü performansını görsel ve işitsel bir şölene dönüştüren bu muhteşem konserin DVD'si, 2 Eylül'de müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor.

30 milyondan fazla albüm satışı ve birçok Grammy ödülü ile müzik tarihinin en başarılı isimlerinden birisi olan The Smashing Pumpkins grubu, bu konser DVD'sinde çok sevilen albümleri Oceania'nın yanı sıra klasikleşen ve hit olan şarkılarına da yer verdi.




Pearl Jam ve Yepyeni Albümleri 'Lightning Bolt'


15 Ekim'de yayınlamaya hazırlandıkları yepyeni albümleri Lightning Bolt için gün sayan grunge rock grubu Pearl Jam, Mind Your Manners isimli şarkılarını dijital mecralarda  paylaştı.

YouTube'da birkaç gün önce paylaşmalarına rağmen şimdiden 1 milyon izlenmeye yaklaşan şarkı, ilerleyen günlerde grubun klasiklerine girmeye aday gibi görünüyor.

Son albümleri Backspacer'ın üzerinden 4 yıl geçen Pearl Jam'in  10. stüdyo albümü olan Lightning Bolt'un prodüktörlüğünü, diğer albümlerde de beraber çalıştıkları Brendan O'Brian üstlendi.


Rise Against 'Forgotten Songs: B-Sides & Covers 2000-2013' 10 Eylül'de Yayınlanıyor!


Rise Against yeni albümü "Long Forgotten Songs: B-Sides & Covers 2000-2013"ü
Interscope Records etiketiyle 10 Eylül'de yayınlayacağını duyurdu.

"Long Forgotten Songs: B-Sides & Covers 2000 - 2013", Rise Against'in Fat Wreck Records'la yaptığı anlaşmanın öncesinde başlayan kariyerleri boyunca besteledikleri, ancak stüdyo albümlerinde yer vermedikleri şarkılardan oluşuyor.

Grubun vokali Tim Mcllrath; "13 yılı aşkın süredir Rise Against 6 albüm yaptı ve bu 6 albümün tamamında imzamız olduğu için gurur duyuyoruz." diyor ve ekliyor "Ancak gözden kaçırdığımız ve albümlerimizde yer bulamayan bu 26 şarkıyla da bir o kadar gururluyuz.
Birçok açıdan bu şarkıların büyük bir kısmı günün ışıklarını gören şarkılardı ve siz daha derinleri eşelemeye uğraşmayın diye, hepsini aynı albümde toplamaya karar verdik."