27.8.13

UMG Müzik Bülteni: Jessie J / 30 Seconds To Mars / Bryan Adams / Lady Gaga


Jessie J: Its My Party

2. stüdyo albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı yepyeni single çalışmasını dinleyicileriyle paylaştı.
"Wild" isimli şarkısı ile İngiltere  listelerinde 300.000 kopya satarak yılın en iyi 5 single çalışmasından birine imza atan Jessie J, yine oldukça iddialı geliyor.
Its My Party, adeta 2013 yazını muhteşem bir parti havasına sokuyor ve sanatçının müzik kariyerine eğlenceli ve klasikleşmeye aday hit şarkılara imza atarak devam edeceğinin de sinyallerini veriyor.
Ayrıca yepyeni single çalışması ile birlikte Jessie J,  Ekim ve Kasım aylarında çok büyük bir İngiltere Turnesine de hazırlanıyor.






30 Seconds To Mars: Do or Die


Geçtiğimiz Mayıs ayında yayınlanan 4. Stüdyo albümleri "Love, Lust, Faith and Dreams"in tanıtımına hız verdikleri şu günlerde, albümün çok sevilen şarkılarından biri olan "Do or Die" için muhteşem bir video klip hazırladılar. Grubun konserleri sırasında yaşadıkları,  kuliste yaşananlar, fanların konuşmaları derken,  unutulmayacak bir video klip çıkmış ortaya.

Önde gelen Alternatif Rock gruplarından olan ve 1998 yılında başladıkları müzik kariyerlerine ara vermeden devam eden topluluk,  "yeni albüm - yeni konser serisi" mottosundan yola çıkarak 21 Ağustos  itibarıyla neredeyse tüm dünyayı kapsayan bir konserler serisine hazırlanıyor. Amerika, İspanya, Almanya, Japonya ve Avustralya grubun konser vereceği ülkelerden bazıları...





Bryan Adams'dan Muhteşem Bir Konser DVD'si!


"Bare Bones Tour" kapsamında "Sydney Opera House" binasında gerçekleştirdiği muhteşem konserin her anı bu dvd ile sevenleriyle buluşuyor.
 2 DVD ve özel Live CD'den oluşan bu albümde sanatçının en sevilen şarkılarından bazıları "Summer of '69", "(Everything I Do) I Do it for You", "Heaven" ve "Have You Ever Really Loved a Women" gibi unutulmaz hitler yer alıyor.
Memleketi olan Kanada'da ve Amerika'da iyi niyet elçisi, örnek sanatçı gibi birçok ödüle layık görülen, albümleri bugüne kadar dünya çapında 65 milyondan fazla satan, tüm dünya genelinde birçok konser veren, Holywood'un ünlü "yıldızlar sokağı"nda bir yıldızı bulunan, Oscar ve Golden Globe gibi adaylıkları ve ödülleri bulunan, daha saymakla bitmeyecek başarılara imza atmış 54 yaşındaki sanatçı, yine muhteşem bir albüm ile arşivlerdeki yerini alıyor.





Lady Gaga, Alkışlarla karşınızda!


Ve Lady Gaga, yepyeni single çalışması APPLAUSE'un merakla beklenen videosunu sevenleriyle paylaştı.
11 Kasımda yayınlanması beklenen albümü Art Pop ile müzikal ve görsel bir devrime hazırlanan Lady Gaga, yepyeni videosunda da muhteşem görselliği, kıyafetlerin seçimindeki ustalığıyla, daha uzun yıllar müzik piyasasındaki yerini koruyacağa benziyor.
25 Ağustos akşamı, MTV Video Music Awards sahnesinde APPLAUSE'un çok özel sahne şovuyla canlı performans sergileyecek olan LADY GAGA'nın bu performansını da sakın kaçırmayın...