27.12.13

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu: Şenlikli Limonata


Murat İpek’in yazıp yönettiği, AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun yeni tiyatro oyunu Şenlikli Limonata'nın; tatlı-ekşi lezzeti, tiyatro severlerin zihninde kalıyor!

Günay Karacaoğlu ve Fırat Doğruloğlu’nun muhteşem oyunculukları, güçlü kara mizah metni ve Barış Dinçel imzalı benzersiz dekoruyla daha ilk günden büyük beğeni toplayan Şenlikli Limonata, 28 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek.

Zenginin, fakirin, çirkinin, güzelin, bütün karşıtlıkların tek bir potada eridiği hayatlarımıza, siyahla beyaz kadar farklı iki insanın kara mizah ilişkisi üzerinden etkili bir ayna tutan oyunda, ödüllü oyuncu Günay Karacaoğlu ile tiyatronun yanı sıra rol aldığı birçok sinema filmi ve diziyle tanınan Fırat Doğruloğlu birlikte rol alıyor.

Sezona güçlü yapımlarla iddialı bir başlangıç yapan AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun iki kişilik yeni yapımı Şenlikli Limonata'nın yazarlığını ve yönetmenliğini ise Murat İpek üstleniyor.
Müzikleri Çiğdem Erken tarafından hazırlanan oyunun dekor tasarımı Barış Dinçel’in, kostüm tasarımı ise Emra Albayrak Şahin’in imzasını taşıyor.


Gece yarısı, sarı plastik saçları ve tuhaf yürüyüşüyle odadan içeri kamçısı ve termosuyla kendini top gibi atan bir kadınla karşılaşsanız ne yapardınız?

Şenlikli Limonata'nın biletleri Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.


Bilgi için:
http://www.biletix.com
http://www.aysaorg.com