23.6.14

Transformers: Age of Extinction / Transformers: Kayıp Çağ


Transformers: Kayıp Çağ, büyük bir şehri yok eden, ama dünyayı kurtaran destansı bir savaşın ardından başlıyor.
İnsanlık toparlanmaya çalışırken, tarihin akışını kontrol etmeyi amaçlayan karanlık bir grup kendini gösterir.
Bu arada Dünya’ya, kendi hedef göstergesinin içinde eskiden kalma, güçlü ve yeni bir tehdit gelir.

Optimus Prime ve Autobotlar, (Mark Wahlberg’in öncülüğündeki) yeni insan kadrosunun yardımıyla bugüne kadar karşılaştıkları en korkunç meydan okumaya karşı koyarlar.

Olağanüstü bir macerada, sonunda tüm dünyaya yayılan heyecanlı bir mücadeleye dönüşen iyi ile kötünün savaşına çekilirler.

Cast Hakkında


Mark Wahlberg (Cade Yeager)

“The Fighter”da ve Martin Scorsese’nin övgüler alan dramı “The Departed”daki göze çarpan çalışmalarıyla hem Oscar, hem de Altın Küre adaylıkları almıştır.

Wahlberg, David O. Russell, Tim Burton ve Paul Thomas Anderson gibi vizyon sahibi film yapımcıları için farklı karakterler canlandırmıştır.
“Boogie Nights”daki ilk çıkış yaptığı rolüyle, Hollywood’un en çok aranılan yeteneklerinden biri olmuştur.

Wahlberg’in dikkate değer film kariyeri, Penny Marshall’ın yönettiği “Renaissance Man“ ve Leonardo DiCaprio ile oynadığı “The Basketball Diaries” ile başlamıştır.
Ardından yıldız rolünde Reese Witherspoon’un karşısında rol aldığı gerilim filmi “Fear” gelmiştir.
Daha sonra George Clooney ile birlikte “Three Kings” ve “The Perfect Storm”da ve Chalize Theron ile rol aldığı “The Italian Job”da başrol oynamıştır.
Wahlberg daha sonra Greg Kinnear ile oynadığı futbol biyografi filmi “Invincible”da, çok satan roman Point of Impact’te dayanan “Shooter”da rol almıştır.
“The Yards” filmiyle yönetmen James Gray ile yeniden bir araya gelmiş ve aynı zamanda yapımcılığını da gerçekleştirdiği ve Joaquin Phoenix ile oynadığı “We Own the Night”da rol almıştır.
Diğer çalışmaları arasında “The Lovely Bones“, “The Other Guys“, “Contraband“ ve “Ted“ bulunmaktadır.
Son dönemde Michael Bay’in “Pain & Gain” filminde Dwayne Johnson’la birlikte, “2 Guns”da Denzel Washington’la birlikte ve “Lone Survivor”da yönetmen Peter Berrg için rol almıştır.
Ardından Rupert Wyatt’ın “The Gambler” filmi gelir.

Başarılı bir sinema ve televizyon yapımcısı olan Wahlberg, aralarında bir Altın Küre,  bir Peabody ve bir de BAFTA ödülünün bulunduğu çok sayıda ödül almıştır.
Ayrıca bir Oscar, dokuz Altın Küre ve beş de Emmy adaylığı bulunmaktadır.

 Wahlberg “Entourage“, “The Gambler“, “Lone Survivor“, “Broken City“, “Contraband“, “The Fighter“ ve “We Own the Night“a ek olarak HBO dizisi ile A&E dizileri “Wahlburgers“ ve “Breaking Boston“ın  sorumlu yapımcısıdır.
Ayrıca HBO’nun “Entourage“, “In Treatment“ ve “How to Make It in America“nın da sorumlu yapımcısıdır.

Kendini adamış bir hayırsever olan Wahlberg, 2001’de şehir merkezindeki yoksul çocuklara ve gençlere yardım amaçlı The Mark Wahlberg Gençlik Vakfı’nı kurmuştur.

Stanley Tucci (Joshua Joyce)

50’den fazla film ve sayısız televizyon dizisinde rol almıştır.
Broadway’de ve dışında bir düzineden fazla oyunda rol almış ve kamera arkasında yazar, yönetmen ve yapımcı olarak görev yapmıştır.

Tucci, 2008 yılının gişe rekortmeni filmi “Julie and Julia”da Julia Child’ın kocası rolüyle bilinmektedir.
Bugüne kadar ki en büyük izleyici kitlesine “The Hunger Games ve devam filmi olan “The Hunger Games: Catching Fire“ filmlerindeki Ceasar Flickerman rolüyle ulaşmıştır.
Bu yılın ilerleyen günlerinde serinin üçüncü filmi olan “The Hunger Games: Mocking Jay, Part One“ filminde izlenebilecektir.
Kendisi halen 2015’de vizyona girmesi planlanan “Part Two”nun çekimlerini devam ettirmektedir.

Tucci, Peter Jackson’ın “The Lovely Bones” filmindeki performansıyla Oscar, Altın Küre, BAFTA, SAG adaylıklarıyla Broadcast Film Critics adaylığı almıştır.

Son dönemde Tucci’nin sesi, Christoph Waltz, Salma Hayek, Lady Gaga, Ray Liotta ve Danny Trejo ile birlikte popüler film “Muppets Most Wanted“ta duyulabilir.
Tucci, Neil LaBute’un yönettiği, Alice Eve’in de rol aldığı “Some Velvet Morning” filminde rol almıştır.
Filmin galası geçtiğimiz Aralık ayında Tribeca Film Festivali’nde yapılmıştır. Geçtiğimiz yıl ayrıca Bill Condon’ın yönettiği, WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange ile ilk destekçisi ve meslektaşı Daniel Domscheit –Berg arasındaki ilişkiyi konu alan “The Fifth Estate” filminde de rol almıştır.

Filmlerdeki çeşitli başarılarına ek olarak ayrıca “ER” dizisindeki konuk oyuncu rolüyle de Emmy ödülüne aday gösterilmiştir.
 “Monk”daki rolü eleştirmenlerden övgüler almış ve “Komedi Dizisinde Olağanüstü Konuk Oyuncu” kategorisinde Emmy ödülü kazanmıştır.

Tucci, ayrıca TV filmi “Winchell”deki rolüyle Emmy ve Altın Küre ödülü kazanmıştır.
Sırları ve skandalları açığa çıkaran, hızlı konuşan boşboğaz rolündeki performansı izleyicilerden ve eleştirmenlerden övgüler almıştır.
Paul Mazursky’nin yönettiği “Winchell” Tucci’ye çok yönlü kariyerinin en iyi rollerinden birini sağlamıştır.

Tucci ayrıca HBO filmi “Conspiracy” ile de Altın Küre ödülü almıştır.
Dostça gülümsemesiyle herkesi sık sık kandırdığı, Yarbay Adolf Eichmann’ı muhteşem bir şekilde canlandırması gerçekten ürkütücü bir deneyim yaşatmıştır.

Tucci ayrıca yazar, yönetmen ve yapımcı olarak da çeşitli görevlerde bulunmuştur.
Sundance Film Festivali’nde ilk gösterimi yapılan Van Gogh yeniden yapımı “Blind Date” filmini yönetmiş, rol almış ve ortak yazarlığını yapmıştır.
Bir başka yönetmenlik denemesi ise Ian Holm’un bohem yazar “Joe Gould”u, Tucci’nin de The New Yorker’ın ünlü yazarı “Joseph Mitchell”ı canlandırdığı USA Films’in “Joe Gould’s Secret” filmi ile olmuştur.
New York’ta Greenwich Village’da 1940’larda geçen film Gould ile Mitchell arasında yaşanan tuhaf tanışmayı, uzun süren arkadaşlığı ve Mitchell’in Gould ve hayatı hakkında yazdığı hikayeleri anlatmaktadır.

Tucci’nin aynı filmde ilk kez ortak yönetmen, ortak senaryo yazarı ve oyuncu olarak görev aldığı ilk film olan “Big Night“ kendisine çeşitli ödüller kazandırmıştır.
1996 Sundance Film Festivali Waldo Salt Senaryo Yazarlığı ödülü, National Board of Review Üstünlük takdirnamesi, Independent Spirit ödülü, 1996 Deauville Film Festivali’nde Eleştirmenler ödülü ile New York Film Eleştirmenleri ve Film Eleştirmenleri Boston Sciety ödülleri de bunların arasındadır.

Tucci’nin ikinci projesi olan kendi yazdığı, yönettiği, ortak yapımcılığını üstlendiği ve rol aldığı “The Imposters“ 1998 Cannes Film Festivali’nin Resmi Seçimi olmuş ve o yıl ilerleyen dönemlerde Fox Searchlight Pictures tarafından satın alınmıştır.
1930’lar komedisinde Tucci ve Oliver Platt, kendilerini Steve Buscemi, Alfred Molina, Lili Taylor ve Hope Davis’in yolcu olarak yer aldığı bir yolcu gemisinde bulan işsiz aktörleri canlandırmışlardır.

Televizyon çalışmaları arasında TNT’nin “Bull”, “Equal Justice”, “Wiseguy”, “The Equalizer”, “thirtysomething” ve “The Street” dizilerindeki konuk oyuncu rolleri yer almaktadır. Tucci, “Murder One”daki rolüyle Emmy adaylığı almıştır.

Frankie & Johnny in the Claire de Lune, Execution of Hope, The Iceman Cometh, Brighton Beach Memoirs ve The Misanthrope gibi çeşitli oyunlarda rol almıştır. Ayrıca Yale Repertuar Tiyatrosu ile ilk oyunculuk eğitimini aldığı SUNY Purchase’de Broadway dışında çeşitli oyunlarda sahne almıştır.

Stanley, Broadway’deki ilk yönetmenlik denemesini Tony Shalhoub’un rol aldığı, Ken Ludwig’in yeniden sahnelenen Lend Me a Tenor oyunuyla yapmıştır. Yapım, Bir Oyunun En İyi Yeniden Canlandırması dalında Tony adaylığı almıştır.

Tucci’nin diğer sinema filmi çalışmaları arasında; “Percy Jackson: Sea of Monsters“, “The Company You Keep“, “Jack the Giant Slayer“, “Captain America“, “The First Avenger“, “Margin Call“,  “Burlesque“, “Easy A“, “The Tale of Despereaux“, “Kit Kitteredge: An American Girl“ “Swing Vote“, “What Just Happened“, “The Devil Wears Prada“, “Shall We Dance“, “ The Terminal“, “The Life and Death of Peter Sellers“, “Spin“, “Road to Perdition“, “America’s Sweethearts“, “Sidewalks of New York“, “A Mid Summer Nights Dream“, “The Alarmist“, “Deconstructing Harry“, “The Daytrippers“, “Big Trouble“, “A Life Less Ordinary“,“ Kiss of Death“, “Mrs. Parker and the Vicious Circle“, “It Could Happen to You”, “The Pelican Brief“, “Prelude to a Kiss,” “In the Soup“, “Billy Bathgate“ ve “Slaves of New York“ yer almaktadır.

Kelsey Grammer (Harold Attinger)

Tiyatro, televizyon ve sinemada oyuncu, yapımcı ve yönetmen olarak en üst düzeyde başarılara sahiptir.

“Cheers”daki Dr. Frasier Crane karakterini canlandırdığı ilk rolü, Juilliard eğitimi almış oyuncunun kariyerinin köşe taşı olmuştur.
Grammer, 20 yıl içinde karakteri üç farklı televizyon dizisinde canlandırmıştır (“Cheers”, “Wings“ ve “Frasier“) ve en uzun soluklu televizyon karakteri rekorunu kazanmıştır.

Grammer, Crane karakteriyle beş Emmy, iki Altın Küre, bir SAG ödülü almış, ayrıca 16 eşsiz Emmy adaylığı, sekiz Altın Küre adaylığı ve 16 SAG adaylığı almıştır.

Grammer, son dönemde 2013 Annecy Uluslararası Animasyon Filmleri Festivali’nde En İyi Film adaylığı alan “Legends of Oz: Dorothy’s Return” filminde ikon haline gelmiş Tin Man’i seslendirmiştir. Ayrıca Starz dramı “Boss”da rol almış ve sorumlu yapımcılığını gerçekleştirmiş, Başkan Tom Kane’i canlandırdığı rolüyle Dram Dizisinde En İyi Oyuncu dalında 2012 Altın Küre ödülü almıştır.

Grammer’ın gelecek projeleri arasında: “Think Like a Man Too”, Lionsgate’in “The Expendables 3”, New Redemption Pictures’ın “Reach Me” ve “Transformers” film serisinin merakla beklenen dördüncü bölümü “Transformers: Kayıp Çağ” bulunmaktadır.

Grammer,  2010’da gece kulübü sahibi Georges’u canlandırdığı büyük övgüler aldığı rolüyle “La Cage aux Folles” ile Broadway’de rol almıştır. Performansı Bir Müzikaldeki En İyi Başrol Performansı dalında Tony adaylığı kazandırmıştır.

Grammer, Grammnet NH Productions adındaki TV yapım şirketini kurmuştur. Şirket, NBC için Emmy ödüllü “Medium”, CW için “The Game ve “Girlfriends” gibi hit TV dizileri yapmıştır. Grammnet’in diğer yapımları arasında NBC yapımları “The Innocent”, “Kelsey Grammer Salutes Jack Benny”, “Fired Up”, “In Laws” ve “Gary the Rat” yer almaktadır. PAX için “World Cup Comedy”nin yapımını gerçekleştirmiştir. FOX için “Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show”da rol almış ve yapımını üstlenmiştir.

Grammer, “Everybody Hates Chris”, “My Ex Life” ve “Out of Practice”in birer bölümünü yönetmiştir. Ayrıca “Frasier”ın birkaç bölümünü yönetmiş ve bir DGA adaylığı kazandırmıştır.

Grammer ayrıca ABC komedisi “Hank” dizisinde rol almış ve sorumlu yapımcılığını üstlenmiştir.

Başarılı bir seslendirme sanatçısı olan Grammer “The Simpsons”da Sideshow Bob karakterini seslendirmektedir ve 2006 yılında Emmy kazanmıştır. Ayrıca “Toy Story 2”, “Anastasia” ve “Teacher’s Pet” gibi sinema filmleriyle “Father of the Pride” ve “Gary the Rat” gibi TV dizilerinde ve TNT için Emmy adayı olan”Animal Farm”da seslendirmeler yapmıştır. Ayrıca gelecek “Legends of Oz: Dorothy’s Return” filminde Tin Man” rolündedir.

Grammer’in diğer oyunculuk çalışmaları arasında The Weinstein Company’nin “I Don’t Know How She Does It”, MGM’in yeniden yapımı “Fame”, Paramount Pictures’ın “Middle Men”, Vivendi Universal’in “An American Carol”, Disney’in “Swing Vote”, FOX’un gişe rekortmeni “X-Men: The Last Stand”, aynı zamanda sorumlu yapımcılık görevini de üstlendiği FOX’un “Back To You”, NBC için “A Christmas Carol”, A&E için “Benedict Arnold”, ABC’nin Hallmark Hall of Fame’i için “Mr. St. Nick” New Line Cinema için “Fifteen Minutes”, 20th Century Fox “Down Periscope” ve Yari Film Group için “Even Money” bulunmaktadır.

Grammer, oyunculuğa Fort Lauderdale’de Pine Crest Hazırlık Okulu’ndaki oyunlarda başlamış ve gençlikteki sahne başarısı Juilliard’a başvurmasına yol açmıştır. Shakespeare’e ilgi duymuş ve profesyonel oyunculuk kariyerine San Diego’da Old Globe Tiyatrosu’nda başlamıştır. Bölgesel tiyatroda devam etmiş ve sonunda “Sunday in the Park with George”,  “A Month in the Country” ve Obie ödüllü “Quartermaine’s Terms” gibi Broadway dışı yapımlarla New York’a gitmiştir.  Broadway’de “Macbeth” ve “Othello”da sahne almıştır.

Çok geçmeden televizyonda iki mini dizide rol almıştır. İlk olarak Stephen Smith rolüyle “Kennedy”de (NBC, 1983) ve ardından Teğmen Stewart rolüyle “George Washington”da (CBS, 1984). Grammer, daha sonra “Cheers”da Dr. Frasier Crane rolünü almıştır. İlk olarak dizinin yaratıcıları kısa bir tekrar rolü için John Lithgow’u istemişler ama oyuncu müsait değilmiş.
Grammer’ın eskiden Juilliard’daki sınıf arkadaşı Mandy Patinkin kendisini New York kast yönetmenine önermiş ve altı bölümle başlayarak yirmi yıla yayılan bir kariyere dönüşecek işi almış. Daha sonra sahneye dönerek Profesör Higgins rolüyle “My Fair Lady” de övgüler almıştır.
Ayrıca “Richard II”de başrolüyle, “Los Angeles’da Mark Taper Forum’da “Measure for Measure”da Lucio rolüyle sahne almıştır.

Grammer, ABD Virgin adalarında St. Thomas’da doğmuş New Jersey ve Florida’da büyümüştür. Los Angeles bölgesinde ve New York’da yaşamaktadır.

Nicola Peltz (Tessa Yeager)

Dram dizisi “Bates Motel”de Vera Farmiga ile Freddie Highmore’un karşısında rol alan 19 yaşında, yükselen bir yıldızdır.
Daha önce M. Night Shyamalan’ın “The Last Airbender” filminde Dev Patel’in karşısında rol almıştır.
Yakında Steve Guttenberg, Samantha Mathis ve Ben Rosenfield’ın da rol alacağı  ergenlik dramı “Affluenza”da rol alacaktır.

Jack Reynor (Shane Dyson)

Kısa sürede Hollywood’un en çok aranan başrol oyuncularından biri olmuştur. Geçtiğimiz yılın TIFF ve 2013 Tribeca Film Festivali’ndeki büyük çıkışından sonra Steven Spielberg, Michael Bay, Vince Vaughn, ve Mark Wahlberg gibi sektörün büyük yeteneklerinin dikkatini çekmiştir.

Reynor, mütevazı bir geçmişten gelmektedir. İnanılmaz bir iş ahlakıyla ve filmlere karşı güçlü bir tutkuyla büyümüştür.

Daha sonra “Glassland” filminde Oscar adaylığı olan Toni Collette’in karşısında İrlanda suç dramında insan ticareti dünyasına karışan bir taksi şoförünü canlandıracaktır.

Reynor geçen yıl, bağımsız İrlanda filmi “What Richard Did”de canlandırdığı başrol karakteriyle övgüler almıştır.
Tribeca ve Toronto Film Festivalleri’nden çıkan en iyi filmlerden biri olarak anılan film, kim olduğu ve kim olmak istediği sorusuyla yüzleşmek zorunda kalan genç bir çocuğun hikayesini anlatmaktadır.
Reynor, tüm dünyadan eleştirmenlerden parıltılı övgüler aldığı göz alıcı bir performans sergilemiştir.
New York Times’dan Stephen Holden “Bay Reynor’un bu erkek-çocuk canlandırması olağanüstü bir beyaz perde performansıdır.” demiştir. Variety’den Leslie Felperin şöyle yazmıştır; “Peter ve Richard arasındaki doruk sahnesi çok güçlü sahnelenmiş. Özellikle de Reynor tarafından.”

Reynor, ilk ABD filmini 2013’de Vince Vaughn’ın da rol aldığı DreamWorks komedisi “Delivery Man” ile yapmıştır.

Halen, İngiltere’de Michael Fassbender ve Marion Cotillard’ın rol aldığı, yönetmenliğini Justin Kurzel’in yaptığı “Macbeth” filmini çekmektedir. Filmin 2015’de vizyona girmesi planlanmaktadır.

Bingbing Li (Su Yueming)

İlk filmini 1999’da Zhang Yuan’ın “Seventeen Years” filmiyle yapmış ve Singapur Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.
2005’de “The Knot”da rol almış ve En İyi Kadın Oyuncu dalında Huabiao ödülünü almıştır. Bu ödül Çin sinemasının en prestijli ödülüdür.
Li ayrıca bu filmdeki performansıyla 17. Golden Rooster Hundred Flowers Film ödülünü (Çin’in Oscar’a eş değer ödülü) almıştır.

Li’nin İngilizce konuşulan bir filmde ilk baş rolü 2011’de “Snow Flower and the Secret Fan” ile olmuştur.
Filmde ayrıca Hugh Jackman ve Koreli oyuncu Gianna Jun da rol almıştır. Film 2011 Cannes Film Festivali’nde gösterilmiştir.

Diğer film çalışmaları arasında “Resident Evil: Retribution”, Jet Li ve Jackie Chan’le birlikte rol aldığı “The Forbidden Kingdom” ve Li’ye 46. Golden Horse ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran “The Message” filmleri bulunmaktadır.

Li halen Gucci’nin global elçisidir ve markayı Çin’de temsil eden ilk konuşmacıdır.

Oyunculuğun yanı sıra Li’nin en büyük tutkularından biri de hayır işleridir. 2009’da kendi yardım kurumu L.O.V.E.’ı kurmuştur. Kurum, olumlu ve sağlıklı bir yaşam tarzını ve çevre korumasını tanıtımına adanmıştır.
Li ayrıca UNEP Goodwill elçisi, WWF Dünya Saati global elçisi, CITES (Nesli Tükenmekte olan türlerin Vahşi Faunası ve Florasında Uluslararası Ticaret Anlaşması) global elçisidir.

T.J. Miller (Lucas Flannery)

Kısa sürede komedi dünyasının en çok aranan genç komedyenlerinden ve oyuncularından biri olmuştur.
Variety’nin “İzlenmesi gereken En iyi 10 Komedyeni” ile Entertainment Weekly’nin “Komedide Gelecek Büyük Şeyler” listesinde yer almıştır.
2009’da Comedy Central’in “Popüler Listesi”nde yer almış ve kanalın komedi özel programına çıkmıştır.

Miller son dönemde Comedi Central’in stand-up ile skeç komedisinin heyecanlı bir karışımı olan yeni, yarım saatlik “Mash Up” programını sunmuştur.
T.J. ayrıca “The Goodwin Games”de Becki Newton ile Scott Foley’in karşısında rol almıştır.
Televizyondaki çalışmalarına ek olarak Nerdist.com’da popüler podcast “Cashing in with T.J. Miller”ı yayınlamaktadır. Program, sunucu Cash Levy’nin her bölümde T.J. dışında herhangi bir konuk getirmeyi başaramaması sonucunda geleneksel röportaj komedisini altüst etmiştir.

Miller, ayrıca birkaç büyük stüdyo filminde de rol almıştır. Bunların arasında ; Steve Carrell ve Keira Knightly ile birlikte rol aldığı Focus Features’ın komedi filmi “Seeking A Friend for the End of the World“ ile Tom Cruise’un rol aldığı Warner Bros’un 80’lerin rock müzikali “Rock of Ages” yer almaktadır.
2011’de Sundance Film Festivali’ndeki ilk gösteriminde büyük övgüler alan The Weinstein Company’nin “Our Idiot Brother” filminde de rol almış ve sahne çalan anlarıyla eleştirmenlerin dikkatini çekmiştir.
Ayrıca Warner Bros’un Canlı aksiyon/CGI sinema filmi “Yogi Bear”da Bekçi Jones’u canlandırmış, Dan Aykroyd, Justin Timberlake ve Anna Faris’le birlikte rol almıştır. Miller ayrıca Jack Black ve Jason Segel ile birlikte 20th Century Fox’un canlı aksiyon 3 boyutlu filmi “Gulliver’s Travels“da ve Denzel Washington ve Chris Pine’la birlikte Tony Scott’ın dram/gerilim filmi “Unstoppable“da rol almıştır.
Paramount komedisi “She’s Out of My League“de rol almış, ayrıca Russell Brand ve Jonah Hill ile birlikte Universal’in “Get Him to The Greek“ filminde yer almıştır.

Miller, başarılı bir seslendirme kariyerine sahiptir. DreamWorks’ün inanılmaz başarılı Oscar adayı filmi “How to Train Your Dragon“da Tuffnut karakterini seslendirmiş, Jay Baruchel, Gerard Butler ve Craig Ferguson gibi sanatçılarla birlikte çalışmıştır. Yakında serinin devam filmi için rolünü yeniden canlandıracak ve Cartoon Network’ün “Dragons” dizisi için Truffnut’ı seslendirmeye devam edecektir.
Ayrıca Disney’in “Gravity Falls” ve Fox’un Dino Stamatopoulos tarafından yazılan “High School USA” filmlerinde seslendirme yapmıştır.

T.J. Miller, izleyicinin dikkatini ilk olarak 2008’de J.J. Abrams’ın gişe rekortmeni “Cloverfield” ile Mike Judge’ın “Extract” filmlerindeki rolleriyle çekmiştir.
Ayrıca ABC komedi dizisi “Carpoolers”da Jerry O’Connell ile birlikte rol almıştır.

Miller, Sundance Film Festivali’nde gösterilen iki kısa filmi yazmış ve filmlerde rol almıştır. Bunlar “Successful Alcoholics“ ve “I’m Having a Difficult Time Killing My Parents“ adlı filmlerdir.

Komedyen halen ülkeyi dolaşmakta, övgüler alan stand-up şovunu sergilemektedir.
Geçen yıl Comedy Central için kendi şehri olan Devner’da ilk bir saatlik stand-up özel programının kaydını yapmıştır.  Ayrıca komedi odaklı pop/hip-hop/halk müziği albümü “The Extended Play E.P.”yi Comedy Central Records’dan çıkartmıştır.
Albümün kendine ait versiyonunu yasal bir plak şirketi olan Illegal Art adındaki plak şirketinden çıkarmıştır. Sonuç “The Extended Play E.P. Illegal Art ReMixTape” iTunes’da bulunmaktadır.
Miller uygun olduğu zamanlarda Brady Novak, Mark Raterman ve Nick Vatterott gibi komedyenlerin de bulunduğu skeç komedi grubu “Heavy Weight” ile birlikte sahne almaktadır.

Miller, Denver Colorado’dan gelmiştir ve neredeyse iki yıl boyunca Second City’yle birlikte Şikago’da turne yapmıştır.
Ayrıca insanlara 2005’de Geleceğin En Büyük Komedyeni dalında Sierra Mist Arayışı’nın bölgesel galibi olduğunu hatırlatmakta ısrarcıdır.
Miller halen belirsiz bir dünyada anlam bulma mücadelesi verdiği Los Angeles’ta yaşamaktadır.


Filmin mümkünmertebe notu: 2.5/5