4.8.15

Kötü Kedi Şerafettin geliyor!.



Bülent Üstün’ün efsane çizgi roman karakteri, kedilerin en ahlaksızı Kötü Kedi Şerafettin, Uğur Yücel’in sesiyle, tozu dumana katarak beyaz perdeyi yırtmaya geliyor!

Ağzı bozuk, terso kahraman Şerafettin’in afet sevgilisi Misket’i ise Demet Evgar seslendiriyor.

Yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın yaptığı, senaryosunu Levent Kazak ve Bülent Üstün’ün uyarladığı, yapımcılığını ise Türkiye’nin en büyük animasyon stüdyosu Anima İstanbul’un üstlendiği Kötü Kedi Şerafettin, argosu, aksiyonu, şehveti ve komedisi ile Türkiye’de büyüklere yapılan ilk animasyon filmi.

Bülent Üstün’ün efsane çizgi roman karakteri Kötü Kedi Şerafettin, bu kez beyaz perdede izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hararetli, hareketli, kavgalı dövüşlü, kahkaha ve gözyaşı ile bezeli filmin pek şenlikli seslendirme kadrosunda Uğur Yücel ve Demet Evgar’ın yanı sıra; Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan yer alıyor.




3D animasyon tekniğiyle beyaz perdeye aktarılan Kötü Kedi Şerafettin, UIP’nin dağıtımcılığında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.






Anima İstanbul Hakkında

Anima İstanbul, animasyon alanında uzmanlaşmış bir yapım evi ve stüdyodur.
Ülkenin en bilinen animasyon karakterlerinden (Garanti hayvanları, Dalin civcivleri, Sarelle ikizleri, Arçelik robotları Çelik ve Çeliknaz ve daha niceleri) pek çoğunu yaratmış olan Anima İstanbul, bugün Avrupa pazarındaki büyük stüdyolardan biridir.

Bilgi için: www.kotukediserafettinfilmi.com