29.10.15

Taşra Kabare sunar: Temizlik İşleri



Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk’ün öncülüğünde kurulan yapım merkezi Taşra Kabare, ilk projesi 'Temizlik İşleri' oyunuyla 2 Kasım’da Moda Sahnesi’nde “merhaba” diyor.

Kara güldürü ve absürt türlerinin eğlenceli bir karması olan oyun, Toktaş ve Öztürk’ün yanı sıra Yeliz Kuvancı, Genco Özak, Orhan Bıyıklı, Onur Dikmen ve Serpil Göral gibi isimleri aynı sahnede buluşturuyor.

Eğlenceli dakikalar vadediyor

Cemal Toktaş’ın yazdığı ve Ali Altuğ’un yönettiği Temizlik İşleri, Taşra Kabare’nin ilk projesi!
Bilinmeyen bir zaman ve diyarda çok ünlü bir şahsiyetin evinde geçen oyun, evin temizlikçisinin başına gelen tuhaf ve komik olayları konu alıyor.

Toplumun iletişimsizliğe ve tahammülsüzlüğe sürüklenişini kendine has hicviyle eleştiren Temizlik İşleri, gerçeküstü olay akışıyla absürt komediye bürünerek seyirciye çok eğlenecekleri dakikalar vadediyor.

TV ve sinemadan yetenekler aynı sahnede

Oyunun bir diğer dikkat çekici yönü ise, televizyon ve sinema dünyasından tanıdığımız genç ve yetenekli oyuncuları buluşturuyor olması.
“Kara Köpekler Havlarken” ve yardımcı erkek oyuncu ödülleriyle karşılandığı “Güneşi Gördüm” filmlerinde izlediğimiz, en son “Yılanların Öcü” dizisinde Kara Bayram rolünde karşımıza çıkan Cemal Toktaş, Antalya ve Adana’dan kadın oyuncu ödüllü “Kıskanmak”, “Barda” ve “Atlı Karınca” filmleri ve “Hatırla Sevgili”, “Böyle Bitmesin” dizilerindeki oyunculuğuyla konuşulan Nergis Öztürk, “Kocamın Ailesi” dizisinin sevilen isimleri Yeliz Kuvancı ve Genco Özak, “Kollama”, “Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1” dizilerinden tanıdığımız Orhan Bıyıklı, “İncir Çekirdeği”, “Hayatboyu” filmlerinin yanı sıra en son Halil rolünde izlediğimiz “Beyaz Yalan” dizisinin oyuncusu Onur Dikmen ve “Anlaşma”, “Küf” ve “Hacivat ile Karagöz Neden Öldürüldü?” sinema filmlerinden tanıdığımız Serpil Göral, “Temizlik İşleri” için aynı sahnede bir araya geliyor.

Kasım’da 2 farklı sahne, 5 oyun

2 Kasım’da “merhaba” diyecek olan “Temizlik İşleri”nin biletleri Moda Sahnesi’nde ve www.modasahnesi.com adresinde satışta!

Oyun aynı zamanda, 12, 19 ve 26 Kasım tarihlerinde Sahne Pulchérie’de, 25 Kasım’da tekrar Moda Sahnesi’nde izlenebilecek.

Biletler: Moda Sahnesi gişesinden ve www.modasahnesi.com adresinden satın alınabilir.
Sahne Pulchérie’de sergilenecek oyunlar için ise biletler biletix’te satışa sunulacak.

Ayrıntılı bilgi için..