23.12.15

'Mutfak ve İtiraflar' İstanbul'da!.



İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), İntema Mutfak desteğiyle dünyanın en iyi sirk topluluklarından biri olarak kabul edilen Kanadalı Les 7 Doigts de la Main’i (Yedi Parmak) Türkiye’ye getiriyor.

Topluluğun birçok ülkede kapalı gişe sahnelenen, akrobasi ve dansı mutfağa taşıdığı gösterisi Mutfak ve İtiraflar, 23-27 Aralık tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.

Mutfağın büyülü dünyasını sahneye taşıyan “Mutfak ve İtiraflar” gösterisinin tanıtımı için 22 Aralık Salı günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde bir basın toplantısı yapıldı.

İntema Mutfak adına Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Mutfak İş Alanı Genel Müdürü Emre Eczacıbaşı ve İstanbul Tiyatro Festivali Direktörü Leman Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Les 7 Doigts de la Main (Yedi Parmak) topluluğunun dansçılarından Anna Kichtchenko ve Matias Plaul  da konuşmacı olarak katıldı.



Gösteri, 23 Aralık Çarşamba, 24 Aralık Perşembe, 25 Aralık Cuma günleri 20.30’da, 26 Aralık Cumartesi günü 15.00 ve 20.30’da iki ayrı performansla, 27 Aralık Pazar günü ise 15.00’da izleyicilerle buluşacak.

Ayrıntılı bilgi için: iksv.org

Biletix