21.1.16

'Dedemin Fişi' 22 Ocak'ta vizyonda!.



Malatyalı Çirci Ailesi’nin kahkaha dolu serüveni, beyin ölümü gerçekleşmiş aile reisi Salih Çirci’nin fişinin çekilmesine karar vermek üzere tüm aile üyelerinin buluşmasıyla başlar.

Dört bir yana dağılmış, her biri küçük hesaplara, büyük hayallere, saflıkla kurnazlık arasında sıkışmış vicdanlara sahip Çirçi’lerin daha fiş çekilmeden ortaya çıkan miras kavgaları birbirinden renkli ve komik olaylara sebep olur.

Hikayesi Yılmaz Erdoğan’a, senaryosu Güldür Güldür yazar ekibine ait Dedemin Fişi, zengin kadrosu, benzersiz tiplemeleri ve izleyenleri kahkahaya boğacak hikayesi ile yeni yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer alıyor.

BU KADRO KAHKAHAYI GARANTİLİYOR

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, komedi ve tiplemenin başarılı isimleri Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan ve Aysen Gruda’nın rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyor.

Filmin mmknmrtb notu: 2.5 / 5





'Dedemin Fişi' 22 Ocak 2016'da vizyonda!.