26.1.16

Dünyanın En Güzel Kokusu'na soundtrack albüm!.



Baş rollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı Dünyanın En Güzel Kokusu'nun; müzik direktörlüğünü Mert Tünay’ın, süpervizörlüğünü ise Kenan Doğulu’nun yaptığı soundtrack albümü de dinleyicilerle buluşacak!

Soundtrack albümünde; Mert Tünay’ın bu film için yazdığı İstanbul’un En Güzel Gözleri adında yepyeni bir şarkı yer alıyor.

Prodüktörlüğü ve düzenlemesi Mert Tünay’a ait olan parça dijital platformlarda satışa çıkarken, klibi de izleyicilerle buluştu.
Parçanın sürprizi ise filmin yıldızlarından Tuba Ünsal'ın geri vokallerde yer alması.

Albümdeki bir diğer sürpriz ise, Teoman ve İrem Candar’ın birlikte seslendirdiği, sözleri Teoman’a ait olan “Çoban Yıldızı” şarkısı.

Dünyanın En Güzel Kokusu soundtrack albümünde ayrıca; Mert Tünay’ın “Güzel” şarkısı, Kenan Doğulu’nun, 2015 yılının en sevilen şarkıları arasında yer alan romantik parçası “Tencere Kapak”, Demir Demirkan’a ait “Aşktan Öte” şarkısının rock versiyonu ve filmde de konuk oyuncu olarak rol alan Mehmet Erdem’in sevilen şarkısı “Herkes Aynı Hayatta” yer alıyor.




Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in ilk ortak yapımı olan Dünyanın En Güzel Kokusu, Sevgililer Günü haftasında, 12 Şubat 2016’da sinemalarda!