25.3.16

35. İstanbul Film Festivali Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor!.



İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on ikinci kez AKBANK sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin biletleri 26 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor.

Sinemaseverler biletlerini 26 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix satış kanalları ile Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak gişelerden satın alabilir.
Festival biletleri bu yıl ilk kez hizmet bedeli eklenmeden, tüm satış kanallarında aynı ücretlerle satışa sunulacak.

7-17 Nisan tarihlerinde yapılacak 35. İstanbul Film Festivali’nin programında 187 uzun metrajlı, 10 kısa ve 24 deneysel film yer alıyor.
Festival kapsamında 25 bölümde 62 ülkeden 223 yönetmenin toplam 221 filminin gösteriminin yanı sıra konuk sinemacıların katılacağı söyleşilerden sinema derslerine birçok özel etkinlik de gerçekleştirilecek.

35. İstanbul Film Festivali’nin programı ve gösterim çizelgesine film.iksv.org adresinden ulaşılabilir.

Bilet fiyatları 

İstanbul Film Festivali’nde bilet fiyatları tam 18 TL, öğrenci ile 65 yaş ve üstü izleyiciler için ise 14 TL olacak.

Tüm 21.30 seansları herkes için 20 TL olacak.

İndirimli bilet uygulaması bu yıl da devam ediyor. Hafta içi gündüz 11.00, 13.30 ve 16.00 seanslarının biletleri 8 TL’den temin edilebilecek.

İstanbul Modern Sinema, Türkan Saylan Kültür Merkezi ve Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’ndeki gösterimlerin bilet fiyatları 8 TL.

Festival gösterimlerinin başlayacağı 7 Nisan’a kadar satın alacakları biletlerde tüm izleyicilerimiz %10’a varan ön satış indiriminden yararlanacak.

Lale üyeleri her zaman olduğu gibi festival biletleri için %25’e varan özel indirimlerden yararlanacak.
Festival Sponsoru AKBANK, Axess Kart sahiplerine festival boyunca hafta içi gündüz seansları hariç satın alacakları biletlerde %20 özel indirimden yararlanabilecekleri bir avantaj sağlıyor.

Festival programına göz atmak için…

Festivaldeki filmlerin bilgileri, festivalin çizelgesi, etkinlikleri ve tüm detaylarını içeren festival katalogu festival sinemaları, Biletix satış noktaları ve İKSV'den 5 TL’ye alınabilir.

Festival programına festivalin resmi web sitesi film.iksv.org’un yanı sıra İKSV Mobil’den de ulaşılabilir.
İKSV Resmi İletişim Sponsoru Vodafone’un katkılarıyla yenilenen İKSV Mobil uygulamasının yeni sürümü AppStore ve Google Play Store’dan 25 Mart’tan itibaren ücretsiz olarak indirilebilecek.

Festival sosyal medyada 

Festivalle ilgili gelişmeler, festival filmleri, etkinlikler, konuklar ve daha pek çok güncel bilgi, festivalin Facebook ve Tumblr sayfalarından, Twitter ve Instagram hesaplarından takip edilebilir.
Ayrıca #izbırakanfilmler etiketini kullanarak sürpriz hediyelerimizden kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

İstanbul Film Festivali hakkında ayrıntılı bilgi için..