20.3.16

'Kubo ve Sihirli Telleri' 28 Ekim'de vizyonda!.



Kubo and the Two Strings / Kubo ve Sihirli Telleri, ünlü animasyon stüdyosu LAIKA tarafından Japonya’da hayata geçirilen fantastik bir epik, aksiyon-macera filmi.

Zeki ve iyi kalpli Kubo, Hosato, Akihiro ve Kameyo’nun da yaşadığı sahil kentinde insanlara hikayeler anlatarak mütevazı bir hayat sürmektedir.

Ama diğerlerine göre daha sessiz olan varlığı, eski bir kan davasının peşine düşen kötü bir ruhu kazara çağırmasıyla bozulur.

Artık kaçmak zorunda olan Kubo, güçlerini Maymun ve Böcek’le birleştirir.

Ailesini kurtarmak ve dünyanın gördüğü en büyük samuray savaşçısı olan şehit babasının gizemini çözmek için heyecanlı bir sefere çıkar.

Kubo, mirasının sırrını ortaya çıkarmak, ailesini yeniden bir araya getirmek ve kahramanlık kaderini yerine getirmek için sihirli müzik enstrümanı samiseninin yardımıyla, intikam peşinde olan Ay Kralı ve kötü ikiz kız kardeşlerin de aralarında yer aldığı tanrılarla ve canavarlarla savaşmak zorundadır.

Kubo and the Two Strings / Kubo ve Sihirli Telleri'nin vizyon tarihi: 28 Ekim Cuma..




Tür: Epik, Aksiyon-Macera, Animasyon
Seslendirenler: Art Parkinson, Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei, Brenda Vaccaro
Yönetmen: Travis Knight
Yazar: Marc Haimes and Chris Butler