6.5.16

'A Bigger Splash / Sen Benimsin' 3 Haziran'da sinemalarda!.



Başrollerinde Oscar ödüllü Tilda Swinton, Ralph Fiennes (Spectre), Matthias Schoenaerts (Far From the Madding Crowd) ve “Grinin Elli Tonu” ile sansasyon yaratan Dakota Johnson’ın yer aldığı 'A Bigger Splash / Sen Benimsin', 3 Haziran’da vizyona giriyor.

The Times’ın “hayatınızda davet edildiğiniz en güzel parti gibi” şeklinde nitelediği film, Jacques Deray’ın klasikler arasına girmiş Alain Delon ve Romy Schneider’li, 1969 tarihli “Sen Benimsin / La Piscine” filminden uyarlandı.
Dakota Johnson’ı bir kez daha çok konuşulacak bir rolde izleyeceğimiz filmin yönetmenlik koltuğunda “Benim Adım Aşk”ın yönetmeni Luca Guadagnino bulunuyor.

Özet

Amerikalı bir yıldız olan olan Marianne (Tilda Swinton), yakışıklı sevgilisi Paul  (Matthias Schoenaerts) ile yaz tatilini İtalya’da volkanik bir adada bulunan evlerinde geçirmektedir.

Marianne’in eski sevgilisi Harry’nin (Ralph Fiennes) baştan çıkarıcı güzellikteki kızı Penelope (Dakota Johnson) ile yaptığı beklenmedik ziyaret, bu dörtlü arasında aşk, kıskançlık ve sırlarla dolu eski hesaplaşmaların ortaya çıkmasına neden olur.