12.8.16

'Caro Morales' Hollywood - Türk ortak yapımında!.



Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerini paylaştığı Ve Panayır Köyden Gider filminin yönetmeni Mete Sözer, Hollywood'da çekeceği ikinci filmi için kolları sıvadı.

Hollywood ve Türk sinemasının önemli isimlerini bir araya getirecek olan yeni proje için cast çalışmalarına başlayan Sözer, önemli bir rol için Arjantinli güzel oyuncu Caro Morales ile el sıkıştı.

Los Angeles'ta yaşayan yönetmen, anlaştığı iki sürpriz Amerikalı yıldız oyuncuyu ise daha sonra açıklayacak.

Arjantin'de aldığı eğitim ve oynadığı sayısız reklam, tv projeleri ve çeşitli sinema filmlerinden sonra soluğu Amerika'da alan Caro Morales, Stella Adler stüdyosunda oyunculuk eğitimleri almaya devam etti.
Ardından Avrupa'ya geçerek Belçika, Amsterdam, İtalya ve Paris'te oyuncu koçu Bernard Hiller'le çalıştı.
Yer aldığı çalışmalarla Cannes Lions, Bilbao gibi festivallerde ödüller aldı.
Şu an Los Angeles'ta çeşitli projelerde yer almaya devam eden Morales'in, yönetmen Mete Sözer'in filminde oynamayı istemesinin çok özel nedenleri var.


Arjantin'de yaşarken birkaç kez silah zoruyla elleri ve ayakları bağlanarak soyulduğunu ancak bir şekilde bu durumdan kurtulduğunu anlatan Morales, bu filmde canlandıracağı karakterin tıpkı kendisi gibi güçlü ve korkusuz bir kadın olduğu için mutlu olduğunu söyledi ve ekledi; "Böylesine güçlü ve tutkulu bir filmin içinde olmak oldukça heyecan verici. Üstelik birbirinden yetenekli oyuncularla kamera karşısına geçmek de güzel olacak. Çekimler için sabırsızlanıyorum! Bu vesileyle Türkiye'yi de görecek olmam beni ayrıca heyecanlandırıyor!"