17.12.12

Beyoğlu Eskici Live’da MüzMozCa Tematik Geceler : Pink Floyd



Beyoğlu Eskici Live, her ay farklı bir müzik grubu ya da sanatçısı için düzenlenecek “MüzMozCa Tematik Geceler”ine Ocak ayında Pink Floyd ile başlıyor!
Pink Floyd’un geçmişten günümüze bilinen video ve parçalarının yanı sıra, özenle seçilmiş alternatif videolarının, söyleşilerinin, demo kayıt örneklerinin grubun sevenlerine sunulacağı gece; 15 Ocak 2013, Salı akşamı saat 21:00’de Beyoğlu Eskici Live’da gerçekleşecek.

Progressive rock müziğinin dev grubu Pink Floyd’un 1970’lerde ardı ardına yayınladığı konsept albümleri “Dark Side of the Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals” ve “The Wall”; grubun rock müziğin ikonları arasındaki yerini sonsuza dek garantiledi.

1980’lerin ortalarına doğru anlaşmazlıklar yaşayan grup; David Gilmour liderliğinde 2006’ya kadar turnelerini sürdürürken, Roger Waters da kendi canlı kariyerini büyük oranda Pink Floyd malzemelerine dayandırdı ve halen büyük bir prodüksiyonla “The Wall” turnesini gerçekleştiriyor.

Beyoğlu Eskici Live’ın, program ve içeriği, CBDreamer ve Eyüp İblağ tarafından belirlenen “MüzMozCa Tematik Geceler”inin ilki; efsanevi grup Pink Floyd’un geçmişten günümüze bilinen video ve parçaları, özenle seçilmiş alternatif videoları, söyleşileri, demo kayıt örnekleriyle başlayacak.
Grubun hayranlarını küçük sürprizlerin de beklediği gecede aynı zamanda; elektrogitarda Barış Kıran’ın, vokal ve akustik gitarda Mustafa Arslan’ın yer alacağı kısa bir canlı performans da gerçekleşecek.

15 Ocak 2013, Salı akşamı saat 21:00’de Beyoğlu Eskici Live’da gerçekleşecek etkinliğin biletleri mekanın gişesinden temin edilebilir.


Bilgi için: 0 212 245 59 62

Adres: Beyoğlu Eskici Live, İstiklal Cad. Erol Dernek Sok. No:11

Bilet Fiyatı: 10.-TL