12.12.12

Kuçu Kuçu : Özgü Namal ve Selen Uçer Birlikte İlk Kez Tiyatro Sahnesinde



AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu, yeni sezonda sürpriz yapımları izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor!

Ödüllü iki oyuncunun, 6 yıl sonra tiyatroya geri dönen Özgü Namal ve Selen Uçer’in ilk kez tiyatro sahnesinde bir araya geleceği “Kuçu Kuçu” adlı tek perdelik oyun; sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan bir karşılaşmayı, komediyle dramı bir arada sunan bir tarzla sahneye taşıyor.
Perdelerini, 15 Aralık 2012, Cumartesi günü saat 21:00’de Trump Towers Tiyatro’da gerçekleşecek prömiyeriyle açacak olan oyunun biletleri satışa çıktı!

Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan’ın oyunundan, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği “Kuçu Kuçu”nun provaları son hız devam ediyor.
Aralık ayında izleyiciyle buluşacak olan komedi - dram tarzındaki oyunda; ödüllü iki oyuncu, 6 yıl aranın ardından ilk kez bir tiyatro projesine imza atan Özgü Namal ve Selen Uçer birlikte rol alıyorlar.


AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun tek perdelik yeni oyunu “Kuçu Kuçu”da her şey, önemli işadamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i, adadaki villasına çağırmasıyla başlar.
Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye başlarlar.
Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar. Nezaket kuralları dâhilinde başlayan bu karşılaşma, acımasız bir hesaplaşmaya dönüşür…

Kerem Ayan’ın Fransızcadan uyarlayıp sahneye taşıdığı “Kuçu Kuçu”nun dekoru Gamze Kuş, ışık tasarımı ise Arek Nişanyan tarafından hazırlanıyor.
Oyunun bir başka sürprizi ise; Bülent Ortaçgil’in, seyircilere Özge Fışkın’ın sesinden ulaşacak olan unutulmaz şarkısı “Benimle Oynar Mısın?”




Prömiyerini 15 Aralık 2012, Cumartesi günü saat 21:00’de Trump Towers Tiyatro’da gerçekleştirecek olan “Kuçu Kuçu”, prömiyerinin hemen ardından, 16 Aralık 2012, Pazar günü saat 16:00’da yine Trump Towers Tiyatro’da sahnelenecek.
Oyuna ait biletler; Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.


Bilgi için:  http://www.biletix.com

http://www.aysaorg.com