20.12.12

Osman Sınav 'Aşk Kırmızı'nın Çekimlerine Başladı



Durmak bilmeyen usta yönetmen Osman Sınav; son filmi “Uzun Hikaye” daha sinemalardayken, yeni filmi “Aşk Kırmızı”nın çekimlerine başladı!

Senaryosu Sınav’a ait olan bu hüzünlü, sarsıcı ve tutku dolu aşk filmi; başrolleri paylaşan Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın, Ezgi Asaroğlu ve Teoman Kumbaracıbaşı’nı ilk kez bir projede bir araya getiriyor!

Usta yönetmen Osman Sınav; son filmi “Uzun Hikaye”nin sinemalarda gösterimi sürerken senaryosu kendisine ait olan yeni filmi “Aşk Kırmızı”nın çekimlerine Rixos Downtown Antalya’da başladı.
Aşkın hüzünlü, sarsıcı ve tutku dolu hikayesini seyirciyle buluşturacak olan “Aşk Kırmızı”; oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor.


“Aşk Kırmızı”da başrolleri; aynı yıl Altın Portakal ödülü kazanan, Türk sinemasının en etkileyici kadın oyuncularından Nurgül Yeşilçay ve aynı zamanda Locarno Film Festivali “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi yakışıklı oyuncu Tayanç Ayaydın’ın yanı sıra, genç yaşına rağmen birçok dizide ve sinema filminde izleyiciyle buluşan Ezgi Asaroğlu ile yine birçok projede yer alan Teoman Kumbaracıbaşı paylaşıyor.


Nazlıgül (Nurgül Yeşilçay), Zeynep (Ezgi Asaroğlu) ve Ferhat’ın (Tayanç Ayaydın), iç içe geçen aşk hikayesini anlatan filmin çekimleri 4 hafta sürecek.
“Aşk Kırmızı”da aynı zamanda; Teoman Kumbaracıbaşı Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu, Güneş Çağlar Hüseyin, Serdar Yeğin, Sertaç Boztepe, Ceren Mertadam, Irmak İpek Altın, Özlem Hasgül, Tuğçe Karabacak ve Murat Bezek rol alırken, usta oyuncular Ayda Aksel ve Burak Sergen de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Aşk Kırmızı”; Mart ayında beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.


Bilgi için: http://www.sinegraf.com/