5.1.13

Çamur’dan Tiyatro’nun ilk oyunu : Islah Evi


Mustafa Üstündağ, Kenan Ece ikilisinin kurdukları Çamur’dan Tiyatro’nun ilk oyunu “Islah Evi”; 2013 yılının ilk oyunu için Afife Jale Sahnesi’nde!

Mustafa Üstündağ, Kenan Ece ve Didem Balçın’ın rol aldığı, Engin Alkan tarafından yönetilen gerilim ve komedi hattında gidip gelen oyun; 11 Ocak 2013, Cuma akşamı saat 20:30’da Ortaköy Afife Jale Sahnesi’nde!

 “İzmir Çetesi” dizisiyle başlayan dostluklarını, ortaklığa dönüştüren Mustafa Üstündağ ve Kenan Ece; Çamur Tiyatro Ve Sinema adlı yeni bir şirket kurdular.


İkili; mesleklerini en iyi şekilde icra etmek için kurdukları şirketin tiyatro ayağı Çamur'dan Tiyatro’nun ilk oyunu “Islah Evi” ile 2013 yılının ilk oyunu için Afife Jale Sahnesi’nde tiyatro severlerin karşısına çıkıyor.
Didem Balçın’ın da yer aldığı ve başarılı performansıyla göz doldurduğu oyun; 21. yy insanının balonunu sıkı bir vuruşla patlatıyor ve “terör”ün mağduru ve faili olmayı farklı bir bakışla sorgulatıyor.

“Islah Evi”, ironik dili ile seyirciye bir fars kadar eğlenceli ama bir o kadar da gerilim yüklü anlar yaşatıyor.
Oyunda; demokrat, sosyal duyarlılığı yüksek, lüks evinde aşırı korunaklı bir şekilde, nezaketle yaşayarak mutlu bir evliliğe sahip olan aileye, günün birinde eski bir dost misafir gelir ve her şey birden değişir.
Türkiye’de ilk kez Çamur'dan Tiyatro’nun sahneye koyduğu, Kanan Ece tarafından dilimize çevrilen Norman Lock’a ait “Islah Evi” nin yönetmenliğini Engin Alkan üstlendi.

Gerilim ve komedi hattında gidip gelerek seyirciye bazı farkındalıklar ve farklı deneyimler yaşatan “Islah Evi”nin dekor tasarımı Cem Yılmazer ve Aslı Ersüzer, kostüm tasarımı Hilal Polat, ışık tasarımı Cem Yılmazer, müzikler Özgür Pazarlı, afiş tasarımı ise Ekin Ergök tarafından gerçekleştirildi. Seyhan Arman, İsmail Oral ve Azer Şelte’nin yönetmen yardımcılığını yaptığı oyunun sahne teknisyenleri de; Yusuf Özal Çelik, Soner Cuger, Kemal Burak Alkan ve Burhan Temiz.

Mustafa Üstündağ, Kenan Ece ve Didem Balçın’ın birlikte rol aldığı, Çamur’dan Tiyatro’nun ilk oyunu “Islah Evi”; 11 Ocak 2013, Cuma akşamı saat 20:30’da Ortaköy Afife Jale Sahnesi’nde!


 Bilgi İçin: www.camurdantiyatro.com

www.biletix.com