20.1.13

Mika : The Origin of Love


1983 Beyrut doğumlu İngiliz şarkıcı, söz yazarı  Michael Holbrook Penniman, bizim tanıdığımız ismiyle Mika için ironilerin ve aynı zamanda hayatın içinden bir duygu adamı demek yanlış olmaz.

Mika, 2006 yılından beri yaptığı müzik ve alışılmışın dışında halleriyle dikkatleri ve beğenileri üzerine çekiyor.
Şarkılarında, kliplerinde ve sahne performanslarında; dinamik, eğlenceli ve biraz da ironik bir karakter çizen şarkıcı, dinleyicileri üzerinde düşündürüyor. Fakat aynı Mika’yı son albümünde her zamankinden farklı olarak; daha duygusal, sakin, az biraz da hüzünlü görürken, o deli dolu hallerinin içindeki olgun adamı keşfediyoruz.


Mika, hüznü de neşeyi de tüm içtenliğiyle yaşıyor ve yaşatıyor. Dinleyicilerine bir yandan “rahat ol, takma kafana” derken, “hasta hissediyorum, kendimi iyileştirmem gerek” kelamını da edecek kadar iki çeşit bir adam..

İstanbul’a konser vermeye ilk 2010 yılında geldi ve üstün sahne performansıyla hayranlarını adeta coşturdu. Şimdi de 17 Mart Pazar akşamı Küçükçiftlik Park’ta sevenlerine güzel bir ilkbahar akşamı yaşatmaya hazırlanıyor. Türkiye’de ikinci kez konser verecek olan ünlü müzisyenin Eylül 2012’de çıkardığı ve aşık adam yüzünü belki de ilk kez gösterdiği “The Origin of Love” albümü konserin de orijini olacağa benziyor. Mika albümde ayrıca; Pharrell Williams, Nick Littlemore ve Benny Benassi gibi isimlerle çalışmış.

“The Origin of Love”’ı  konser öncesi tekrar tekrar dinlemek isteyen müzik severler Universal Music markasıyla çıkan bu albümü müzik marketlerde bulabilirler.


Tracklist:

1. Origin of Love

2. Lola

3. Stardust

4. Make You Happy

5. Underwater

6. Overrated

7. Kids

8. Love You When I’m Drunk

9. Step With Me

10. Popular Song

11. Emily

12. Heroes

13. Celebrate ft. Pharrell Williams

14. Make You Happy (Miami Edit)



1 yorum:

  1. çok başarılı bir ses sanatçısı.. tek kelimeyle muhteşem.

    YanıtlaSil