23.2.13

ENKA Kültür Sanat: "Kaplumbağalar Şişmanlamaz Çünkü Kabukları Vardır"




Çeyrek asrı geride bırakan ENKA Kültür Sanat etkinlikleri; Bulu Tiyatro’nun tek kişilik oyunu “Kaplumbağalar Şişmanlamaz Çünkü Kabukları Vardır” ile devam ediyor!

Merve Engin’in yazıp, yönetip, oynadığı oyun; 28 Şubat 2013, Perşembe akşamı saat 20:30’da ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’nda seyirciyi kahkahaya boğacak.

Gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanan ve Merve Engin’in yazıp, yönetip, oynadığı oyunda; genç bir kız, okulu, annesi, sevgilisi, kiloları ve kafasına takılan her şeyiyle seyirciyi kahkahaya boğuyor.

“Kaplumbağalar Şişmanlamaz Çünkü Kabukları Vardır”, duvarlarında “Bazı kızlar çok güzel” yazılarının yer aldığı bir oturma odasında geçiyor.

Kilolarıyla başı dertte olan genç bir kızın, “Peki, hangi kızlar daha güzel?” “Kime göre daha güzel?” gibi sorulara cevap aradığı oyun; güldürürken düşündürmüyor aksine yaşananların ne kadar komik olduğunu vurguluyor. Aynı zamanda tüm dayatmaların ve diretmelerin ortasında, insana ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatan “Kaplumbağalar Şişmanlamaz Çünkü Kabukları Vardır” sadece kadınları değil, herkesi yakından ilgilendiren bir oyun.


Bilet İçin:   www.biletix.com            

Bilgi İçin:    0 212 705 60 50

www.enkasanat.org