7.4.13

Sarah Brightman : Dreamchaser


Sarah Brightman’ın gerçekleştiremediği bir hayalin varlığından bahsetmek son derece güç.
52 yaşındaki Sarah Brightman 11. stüdyo albümü “Dreamchaser”’ı kayda aldı.
Böyle kudretli bir şeyi gerçekleştirmezden önce başardıkları; sayısız hayalle dolu, masalsı bir yolculuk gibi…

 Sarah Brightman, 3 oktavdan yüksek sesiyle dünyanın en çok satan sopranosu.
30 yılı aşkın kariyerinde, albümleri dünya çapında 30 milyonun üzerinde sattı.
Olimpiyat Oyunları’nda sahne alması için iki kez davet edilen tek sanatçı oldu.

Brightman, geleneksel kesimdeki dinleyicilere hitap ediyor ve kırmızı halıda sahne alıyordu. Fakat önünde sonunda, şarkıları pop müzik listelerine de girdi ve klasik çizgilerde yaptığı müziği kitlelerce dinlenerek müzik dünyasında çığır açtı.

 Şarkı söylemeyi en başından beri yaşamının temeline oturtan Brigthman için “Dreamchaser”, çocukluğunun geçtiği İngiltere’de başlayan yolculuğunun kendisine bahşedilmiş ayrıcalıklarla dolu oluşu ve her zaman için çerçevenin dışına bakabilen, yegane özel şeye ulaşmayı hedefleyen ve bunu başarmış “Sarah”’ın bir metaforu…

 Brightman ayrıca “hayal edebileceğim en büyük macera” dediği bir yolculuğa çıkacak. Ünlü soprano, Soyuz roketiyle  Uluslararası Uzay İstasyonu’na gidecek, 16 kez dünyanın yörüngesi etrafında dolaşacak ve uzaydan şarkı kaydeden ilk profesyonel müzisyen olarak tarihe geçecek. Kariyerini “ilk”lerle taçlandıran Brightman, aynı zamanda UNESCO barış elçisi rolüyle bu yolculuğunda “Dünyada nasıl daha iyi yerleşimciler oluruz?” sorusunun ve çözümünün modelliğini yapacak.

 İlklere imzasını atan ve hayalleri gerçek kılmayı başaran Sarah Brightman, herkesin kendinden bir şeyler bulacağı yaşam yolculuğunu “Dreamchaser”’le ifade ediyor. Bu çok özel albüm 8 Nisan’da Universal Music & Avrupa Müzik işbirliğiyle müzik severlerle buluşacak.


TRACKLIST

1.Angel

2.One Day Like This

3.Glosoli

4.Lento E Largo

5.B 612

6.Breathe Me

7.Ave Maria

8.Eperdu

9.A Song Of India

10.Venus And Mars