11.4.13

Sen Aydınlatırsın Geceyi


Onur Ünlü’nün senaryosunu yazıp yönettiği Sen Aydınlatırsın Geceyi’nin dünya prömiyeri İstanbul Film Festivali’nde 12 Nisan Cuma 21.30’da Atlas Sineması’nda yapılacak.

Film, ulusal yarışmada Altın Lale için yarışıyor.
Ünlü, festivalin ardından filmini seyirciye alternatif bir şekilde ulaştıracak.

Dağıtımcı tekelini bambaşka bir yöntemle kıracak olan Ünlü, filmi şehir şehir, üniversite üniversite dolaştırarak, izleyicinin ayağına götürecek.
Sen Aydınlatırsın Geceyi, bir kumpanya ruhuyla, her ilde bağımsız grupların organize ettiği gösterimlerle seyirciye ulaşacak.
Film İstanbul’da ise Semaver Kumpanya’da gösterilecek.

Sen Aydınlatırsın Geceyi, karakterlerin tamamının süper kahraman olduğu bir çeşit aşk hikayesi.

Eflatun Film’in yapımcısı olduğu Sen Aydınlatırsın Geceyi, "Polis", "Güneşin Oğlu", "Beş  Şehir", "Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı  Hikayesi" nin ardından Ünlü’nün beşinci filmi.




Manisa, Akhisar’da çekilen film siyah beyaz.
Filmin başlıca rollerinde Ali Atay, Demet Evgar, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Ercan Kesal, Ezgi Mola, Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Derya Alabora, Ayşenil Şamlıoğlu, Cengiz Bozkurt, Kaan Yılmaz ve Tansu Biçer yer alıyor.

Filmin gösterimi için irtibat: ismail@eflatunfilm.net



1 yorum:

  1. Daha dün uzun uzun sohbet ettim bu filmin görsel efektlerini yapan Seçkin Özalp ile.. Filmde ilginç kahramanlar olduğunu ve çok çalıştıklarını söyledi. Bekliyoruz. :)

    YanıtlaSil