21.5.13

Andreya Triana KüçükÇiftlik Park Bahçe'de


Nihayet Mayıs geldi! Aylardır güneşin çıkmasını, tiril tiril elbiselerin, şortların, sandaletlerin sezonunun açılmasını, ılık yaz akşamlarında etkinliklerin başlamasını bekliyoruz.
Yazı karşılamak için harika bir etkinlik sizleri bekliyor!
İstanbul’un en keyifli açıkhava mekanı KüçükÇiftlik Park Bahçe sezonunu Ninja Tunes’un kraliçesi Andreya Triana’nın sahne alacağı bir parti ile açıyor!

Her çarşamba akşamı, farklı müzik türlerinden müzisyenleri ağırlayacak olan seri Londra’nın en köklü bağımsız plak şirketlerinden olan ve bir ekol olarak kabul edilen Ninja Tunes’un genç yıldızı Andreya Triana ile başlıyor.

Bonobo olarak tanınan Simon Green’in prodüktörlüğü ile yayınlanan “Lost Where I Belong” adlı ilk albümünü 2010 senesinde yayınlayan Triana’nın güçlü sesi, Flying Lotus’un Tea Leaf Dancers, Mr. Scruff’ın Hold On, Theo Parrish’in Chemistry ve Bonobo’nun The Keeper, Stay The Same ve Eyesdown şarkılarından da hatırlanır.

Downtempo, souljazz ve triphop müziği günümüz elementleriyle orijinal bir şekilde birleştiren Andreya Triana, Londra’nın çok kültürlü yapısından besleniyor.

KüçükÇiftlik Park Bahçe’nin yaza merhaba partisinin de gerçekleşecek olduğu 22 Mayıs akşamı eklektik müziğin güncel yorumlarıyla İstanbullu müzikseverler keyifli bir gece yaşayacak. 2009 yılında Glastonbury Festival’in unutulmaz performansları arasına girmeyi başaran Andreya Triana farklı bir Çarşamba yaşamanızı sağlayacak!

Biletler Biletix'te.

Kapı açılış: 20:00
Konser başlama saati: 21:30