2.11.13

UMG Single Servisi: Eminem, Lady Gaga, Avicii ve daha fazlası..


EMINEM feat. RIHANNA - THE MONSTER

5 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de yayınlanacak Marshall Mathers LP 2 albümünden single'lar arka arkaya gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Albümün startını BERZERK ile veren Eminem, resmi single olmasa da Call Of Duty: Ghosts'un da tema şarkısı olan Survival'ı hayranları ile paylaşmasının ardından şimdi de Rihanna ile birlikte seslendirdiği THE MONSTER ile karşınızda.

29 Ekim'de tüm dijital mecralarda satışa açılan THE MONSTER, yayınlandığı anda Türkiye dahil bir çok ülkenin listelerine zirveden giriş yaparak gerçek bir canavar olduğunu kanıtladı!


LADY GAGA - VENUS

Lady Gaga dur durak bilmiyor.
11 Kasım'da yayınlanacak ve merakla beklenen 3. stüdyo albümü ARTPOP'tan VENUS ile serüven devam ediyor.

Müziğinin gücünü, vahşi bir yaratıcılık ve sanatsal provokasyondan aldığını açıklayan Lady Gaga, albüm görsellerinde de bunu açıkça ortaya koyuyor.

Albümde Zedd, Madeon ve DJ White Shadow gibi prodüktörlerle çalışan Lady Gaga, "Do What U Want"'ta R. Kelly ile karşımıza çıkarken, "Jewels N' Drugs" single'ında kendisine T.I., Too $hort ve Twista eşlik ediyor.


ALOE BLACC - WAKE ME UP

2013'e damgasını vuran şarkı hiç şüphesiz AVICII'nin TRUE albümünde yer alan ve ALOE BLACC vokaliyle radyoları kasıp kavuran WAKE ME UP olurken, bu şarkıyı bir de ALOE BLACC'ın ilerleyen zamanlarda yayınlanması beklenen albümü öncesi 4 şarkının yer aldığı WAKE ME UP EP'de karşımıza çıkan akustik versiyonu ile dinlemeye ne dersiniz



AVICII - HEY BROTHER

AVICII kasıp kavurmaya devam ediyor.
TRUE albümünden yayınlanan ilk single Wake Me Up ile hala radyo listelerinin zirvesinde yer alan, You Make Me ile en çok istek alan şarkıların başında gelen İsveçli DJ AVICII, yeni single çalışması HEY BROTHER ile de başarısını devam ettireceğe benziyor.
2013'ün en başarılı albümlerinden birine imza atan AVICII, TRUE albümüyle 2014'te de en çok dinleyeceğimiz isimlerin başında geleceğinden şüphe ettirmiyor.



PLACEBO - LOUD LIKE LOVE

İlk kuruldukları günden bu yana yaptıkları her şarkı, verdikleri her konser, çektikleri her klip ve yayınladıkları her albümle adından en iddialı şekilde söz ettiren PLACEBO, Eylül ayında yayınlanan Loud Like Love albümünde yer alan ROB THE BANK single'ının video klibinde Türkiye T-Shirt'ü ve Gaz Maskesi ile Gezi olaylarına dikkat çekmiş ve Türki hayranlarına desteğini belli etmişti.

Şimdi de PLACEBO, albümüne adını veren single LOUD LIKE LOVE ile albümün başarısını pekiştirmek için karşınızda.



BASTILLE - OF THE NIGHT

Son zamanların adından en çok söz ettiren İngiliz Rock grubu BASTILLE, 2. single With Things We Lost In The Fire ile Bad Blood albümünün ilk single'ı POMPOI'in başarısını hızla devam ettirirken albümün 3. single çalışması OF THE NIGHT ile karşınızda.

Amerika Alternatif Listelerinde 3. haftasında hala zirvede yer alan BASTILLE, çok yakında konser turnesine başlayacaklarının da haberini geçtiğimiz günlerde hayranları ile paylaştı.