17.8.14

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden 'Festival Hafızası'


Antalya Altın Portakal, Türkiye sinemasının 100’üncü yılında kendi tarihini ilk defa sizden gelen hatıralarla arşivliyor.

Antalya Altın Portakal’ın “hafızası”, festivalin resmi internet sitesindeki blog’da oluşturuluyor.

“Festivalin Hafızası”da ilk hatırayı Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren paylaşıyor.

Yarım asırı geride bırakan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin hafızası, kişisel takipçilerinden festivale dair gelecek her türlü anı, bilgi ve görsel ile hazırlanıyor.

Festivalin resmi internet sayfası www.altinportakal.org.tr adresinde yayınlanan blog’da yer alan hafızaya katkılarınız için hafiza@altinportakal.org.tr adresine paylaşımlarınızı iletmeniz yeterli.

“Festival Hafızası”na dair ilk anıyı paylaşan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren, “Antalya Altın Portakal’ın tarihi ilk defa bizlerin anıları, hikayeleri ve fotoğrafları ile yazılıyor. Festival tarihine ait anısı olan herkesin paylaşımlarını bekliyoruz” diyor.


Antalya Altın Portakal’ın 50 yılına dair paylaşılan anılar, “Festival Hafızası” isimli blog’dan herkesin erişimine sunularak hem festivalin hafızasının oluşturulmasına katkı sağlanıyor hem de festivalin tarihi yaşatılıyor.

Bu yıldan başlayarak hayata geçecek ve özellikle dijital dünyada aktif olacak olan “12 ay boyunca Antalya Altın Portakal” projesinin de ilk ayağı olan “Festival Hafızası”, bu yıl 51’incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne dair hatıraları da yayınlayacak.