12.1.15

!f music Emika ile 'Merhaba' diyor!.



!f music, bu yıl da !f İstanbul’dan önce ‘merhaba’ diyecek ve 23 Ocak gecesi The Hall’da yapılacak görkemli bir partiyle İstanbul’u sallayacak.

1890’ın co-sponsorluğunda gerçekleşecek gecenin yıldızı ise meydan okuyan sesi ve sıradışı müziğiyle elektronik müziğin divalarından sayılan Emika!
Biletler biletix’te!

Bu yıl dördüncü yaşını kutlayacak olan !f music, müziği sinemaya, sinemayı sahneye taşımaya ve “Düne, bugüne, yarına!” vurgulu partileriyle de İstanbul gece hayatını hareketlendirmeye devam ediyor.

!f İstanbul’dan önce “merhaba” demeyi geleneksel hale getiren !f music, ilk partisini 23 Ocak’ta The Hall’da veriyor.

1890’ın co-sponsorluğunda gerçekleşecek ve Ana Sahne’de Just D ve Ah!Kosmos’un setleriyle başlayacak gecenin yıldızı ise Çek asıllı İngiliz müzisyen Emika!


Ninja Tune plak şirketinin son yıldızlarından Emika, ilk single’ı “Drop the Other” ile dikkatleri çekmiş, özellikle kışkırtıcı vokali, karanlık ve yenilikçi müziğiyle övgüler toplamıştı.
Okul yıllarında aldığı piyano ve kompozisyon eğitimini dubstep’in karanlık melodilerine yansıtmayı başaran sanatçının, Mary-Anne Hobbs’tan Thom York’a sıkı bir hayran kitlesi bulunuyor.
2011’de Ninja Tune’dan çıkan ve kendi adını taşıyan ilk albümüyle eleştirmenlerden tam not alan Emika, geçen yıl çıkardığı ikinci albümü “DVA” ile elektronik müzik sahnesindeki yerini iyice pekiştirdi.


Gecede ayrıca, ana sahne dışında arka odada müzik durmadan devam edecek ve Ece Özel ile Candaş Baş’ın geceye özel setleri alternatif arayanları dansa çağıracak.

Maximum Kart’tan !f music avantajları

Biletix’ten alınabilecek biletler Tam 40 TL, Öğrenci ise 30 TL’den satışa sunuldu.
Festivalde İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel olarak hazırlanan “Maximum Müzik” paketleri ile biletlerde %50 indirim ayrıcalığı sağlanıyor!
İş Bankası Maximum Kart sahipleri, “Maximum Müzik” paketiyle en az 2, en fazla 6 adet parti biletini %50 indirimle satın alabiliyorlar.



!f music Açılış Partisi

Emika + Just D + Ah!Kosmos + Ece Özel + Candaş Baş
Tarih: 23 Ocak 2015, Cuma
Saat: 22:00
Yer: The Hall
Bilet ücretleri: Tam 40 TL, Öğrenci 30 TL