28.2.15

'Bir Varmış Bir Yokmuş' 6 Mart’ta sinemalarda!.



Duyduğu bir şarkının peşine düşen Nehir ile şarkıyı yapan Ozan'ın tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Sözen yer alırken onlara Hare Sürel, Judith Liberman, Derya Durmaz, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun eşlik ediyorlar.

Başka Dilde Aşk, Atlıkarınca ve Erkek Tarafı ile başarılı filmlere imza atan İlksen Başarır ve Mert Fırat’ın merakla beklenen yeni filminin özgün müzikleri Bubituzak grubu imzası taşırken, müziklerin yer aldığı albüm Pasaj Müzik etiketiyle 6 Mart Cuma gününde müzikseverlerle buluşacak.

Kutu Film ve Nu Look Production’ın yapımcılığında gerçekleştirilen Bir Varmış Bir Yokmuş’un görüntü yönetmenliğini Emre Tanyıldız yaparken, özgün müziklerinde Bubituzak grubunun imzası yer alıyor.

6 Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Bir Varmış Bir Yokmuş filmi için Mert Fırat Müslüm Gürses’in ünlü şarkısı Nilüfer’i seslendirdi.

Filmin en çarpıcı sahnesinde çalan, düzenlemesini Ahmet Kenan Bilgiç, Okan Kaya ve Taner Yücel’in yaptığı şarkının klibi bugün  televizyonlarda ve filmin sosyal medya hesaplarında ilk kez yayınlandı.





Filmde rock müzisyeni Ozan karakterini canlandıran Mert Fırat, Nilüfer'i seslendirmesini şöyle yorumladı: “Müslüm Gürses’in en özel albümündeki en sevdiğim şarkısını söylemiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Sözlerinin Murathan Mungan’a ait olması da ayrıca çok önemli benim için. Müslüm Gürses’i zamanında canlı olarak dinleme ve kendisiyle tanışma şansı da bulduğum için şimdi benim bu özel şarkıyı seslendirmem ayrıca çok heyecan verdi bana, şarkı söylemekten daha çok duygusal bir paylaşımdı benim için. Umarım filmi izleyenler ve şarkıyı dinleyenler de bu heyecanı benimle paylaşırlar.”


Albüm öncesi filmin müzikleri geçtiğimiz hafta yapılan partiyle tanıtılmış, gecede sahneye filmin özgün müziklerini yapan Bubituzak’la beraber Mert Fırat’ın filmde canlandırdığı karakterin solisti olduğu Vah Belinda grubu çıkmıştı.


Mert Fırat filmde söylediği şarkıların yanı sıra  ilk kez bu gecede canlı olarak seslendirdiği Nilüfer şarkısıyla da davetlilerden büyük beğeni toplamıştı.



3 yorum:

  1. Numan, seyrettin mi bu filmi?
    Seyretmeye niyetlendim. Sonra Numan Serteli kaç puan vermiş diye bakayım dedim. Sadece film duyurusuna denk geldim.

    Vazgeçtim.

    YanıtlaSil
  2. hayalciğim
    seyretmiş ve üstelik bir de yazmışım.. seyretmezsen fazla bi şey kaybetmezsin ama yine de sen bilirsin.. bakarsın sen çok seversin

    http://numanserteli.blogspot.com.tr/2015/03/bir-varms-bir-yokmus-terk-edemeyenler.html

    YanıtlaSil

  3. Çok tuhaf..

    Mümkünmertebe'nin arama boşluğuna, bir varmış bir yokmuş diye yazıyorum.."Maleficent :: Bir 'Gerçek Aşk' Varmış Bir Yokmuş" tan, 'Bir Varmış Bir Yokmuş' 6 Mart’ta sinemalarda!. ya kadar pek çok link çıkıyor ve fakat filmin anlatıldığı link çıkmıyor..

    Cevap için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil