11.8.15

Ariel Sanat'ın ilk sergisi : Fırtınanın Çayırı



Adını Shakespeare’in “Fırtına”sında tılsımlı kanatlarını çırparak fırtınayı başlatan cin’den alan Ariel Sanat, fırtına teması etrafında hazırladığı ilk sergisi Fırtınanın Çayırı ile kapılarını açıyor.

2 Eylül-17 Ekim 2015 tarihleri arasında izlenebilecek sergide; Murat Akagündüz, Bilge Alkor, Silva Bingaz ve Selim Birsel’in eserleri yer alıyor.

Murat Akagündüz’ün kağıt üzerine füzenle yaptığı soyut, performatif desenlerle katıldığı sergide, Shakespeare’in yapıtlarını daha önce de resim ve sergilerine çıkış noktası olarak seçen Bilge Alkor graffiti boyamalarıyla; Silva Bingaz bir peri kızının katıksız, saf güzelliğinin, maksadı belirsiz bir büyücü imgesine dönüşebildiğini gösteren iki siyah-beyaz fotoğrafıyla yer alıyor.

Mekanı serbest kullanmayı tercih eden Selim Birsel ise zemine yakın seyreden, dahası kimi yerde zeminin kendisi olan bir ses-imge-nesne dizgesi ile katılıyor sergiye.

Teşvikiye'deki Narmanlı Apartmanı'nın iki dairesine yayılan Bilge Alkor Sanat Koleksiyonu bünyesinde kurulan Ariel Sanat, çağdaş sanat sergileri düzenlemenin yanı sıra farklı etkinliklerle sanat severlerle buluşacak.




ETKİNLİK: SERGİ – Fırtınanın Çayırı

Sanatçı: Murat Akagündüz, Bilge Alkor, Silva Bingaz, Selim Birsel

Sergi Açılışı: 2 Eylül 2015, Çarşamba

Sergi Tarihi: 2 Eylül- 17 Ekim 2015

Yer: Ariel Sanat, Maçka Caddesi Narmanlı Apt. Kat:2 D:22 Teşvikiye Tel: 0212 261 57 11