26.8.15

Geniş Aile dizisi film oldu : 'Geniş Aile: Yapıştır!'



Ekranların en bitirim, en komik, en sevilen dörtlüsü tekrar bir araya geldi ve Geniş Aile film oldu!

Geniş Aile dizisinin fenomen isimleri Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı Geniş Aile: Yapıştır! filminin çekimleri bitti.

Ömer Uğur’un yönettiği, Barakuda Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin Ayvalık ve İstanbul’daki çekimleri sırasında, birbirlerini çok özleyen ekibin kahkahası setten eksik olmadı.

Vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz’ın da rol aldığı filmin kadrosuna dahil olan sürpriz isimler ise; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş.

Çekimlerin büyük bölümü müthiş bir görsel dokuya sahip olan Ayvalık’ta, tarihi binalar, kiliseler, yıkık ve eski fabrika gibi mekanlarda gerçekleştirilirken; setin diğer ayağı ise Geniş Aile'nin vazgeçilmez mahallesi Boyacıköy’e kuruldu.



Dizide üç sezon birlikte çalışan ve birbirini çok özleyen yönetmen ve oyuncu ekibinin yeniden bir araya gelmesi sayesinde oldukça yüksek bir enerjiyle gerçekleşen çekimlerde; set arkasında çalışan ekibin çoğunluğunu da eski kadrodan isimler oluşturdu.


Cevahir’in (Ufuk Özkan) babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in eline bir define haritası geçer.
Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkar.


Cevahir de Ulvi (Bülent Çolak) ile beraber Ayvalık yoluna düşer.
Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların, olayların ve belaların içinde bulurlar.