4.8.15

'Life in Color' İstanbul’u Rengarenk Boyadı!.



Dünyanın en renkli festivali Life in Color, 1 Ağustos Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilen muhteşem etkinlikle İstanbul'u adeta rengarenk boyadı.

‘One Colony’  ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde, yaklaşık 17 bin müziksever uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir gün yaşadı.

Bir bilim adamının boyayı keşfetmesi ve bu boyayla bir araya getirdiği insanları mutlu etmesinden esinlenilen  ‘The Big Bang Tour İstanbul’ konseptiyle müzikseverlerle buluşan festivalde, bu yıl defa 8 ton sıvı boya kullanıldı.

Geçtiğimiz yıla göre daha büyük bir sahne tasarımı, akrobasi ve görsel şovlarıyla dikkat çeken ‘Life in Color: the Big Bang Tour’da, ayrıca elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri ‘W&W, DJ BL3ND, DubVision, Firebeatz, Headhunterz ve Ümmet Ozcan, Arem Özgüç’ muhteşem sahne performanslarıyla müzikseverlerden tam not aldı.

Hayli renkli geçen festivale Türk asıllı dünyaca ünlü DJ Ümmet Özcan ve DJ BL3ND’nin sahnede yaptıkları sürpriz hareket ise geceye damgasını vurdu.


Sahne performanslarının ardından seyircileri Türk Bayrağıyla selamlayan ikili ünlü isim, müzikseverlerin büyük beğenisini topladı.


Özellikle Ümmet Özcan’ın uzun süre taşıdığı bayrakla ‘İstanbul'u ve Türkiyeyi tüm dünya tanıyacak. Sizleri seviyorum’ sözleri ise büyük alkış topladı.