5.10.15

Dj Hardwell İstanbul'u Salladı!.



Dünyanın 1 numaralı Dj’i Hardwell, 3 Ekim Cumartesi akşamı İstanbullu müzikseverlerle buluştu.

Elektronik müziğin dünyaca ünlü efsane ismi Hardwell, ‘United We Are’ adını verdiği yeni dünya turnesi kapsamında ‘One Colony’ organizasyonuyla yaklaşık 16 bin müziksevere uzun yıllar unutamayacakları bir gece yaşattı.

‘Spaceman', 'Apollo', 'Never Say Goodbye' ve 'Young Again'in yanı sıra, yeni şovuna ismini verdiği ‘United We Are’ şarkısıyla son döneme damgasını vuran Dj Hardwell, muhteşem performansının yanı sıra lazer, ışık ve havai fişek şovuyla da İstanbul'a damgasını vurdu.

Gecenin açılışını yapan ‘Kill the Buzz’un ardından sahneye çıkan yaklaşık 3 saat süreyle muhteşem bir performansa imza atan Hardwell, 1 numaralı ve Türk Bayrak armalı formasıyla büyük beğeni topladı.

İstanbullu hayranlarını ‘İstanbul ve sizler çok özelsiniz. Bir kez daha burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun ve eğlenceli bir gece olacak’ sözleriyle selamlayan Hardwell’in finalde ise Türk Bayrağı ile sahneye çıkması izleyicilerden büyük alkış aldı.


Dünyaca ünlü Dj Hardwell’i dinlemeye gelen isimler arasında Galatarasaylı futbolcu Wesley Sneijder, 9 aylık hamile eşi Yolanthe Cabau ve dünyaca ünlü Türk Kick Bokscu Gökhan Saki’de yer aldı.


Dj Hardwell, sahne öncesi şef Hürkan Noyanalpan kendisi için özel olarak tasarladığı adının ve dünya turnesinde kulladığı sahne tasarımının bulunduğu pasta karşısında şaşkınlığını gizlemeyemedi.