29.11.15

'The Program / Son Efsane' 25 Aralık'ta sinemalarda!.



Yüzyılın en büyük skandallarından biri, 2 Oscar adaylığı bulunan usta yönetmen Stephen Frears imzalı bir dram-gerilim filmiyle beyaz perdeye geliyor.

Ben Foster, Chris O’Dowd, Guillaume Canet ve Dustin Hoffman’ın başrollerinde olduğu, 25 Aralık’ta vizyona girecek The Program / Son Efsane’nin afişi ve fragmanı yayınlandı.

Film, kazandığı şampiyonluklarla dünyaca ünlü bir efsaneye dönüşen ve yıllar sonra doping kullandığını itiraf eden Lance Armstrong'un skandallarla dolu gerçek öyküsünü, bir gazeteciyi hikayenin merkezine alarak anlatıyor.

Spor yazarı David Walsh, Armstrong’un başarısının sebebinin doping olduğuna inanmakta ve bu yalanı ortaya çıkarmak için araştırma yapmaktadır.
Ancak kanseri yendikten sonra Amerika’da adeta bir halk kahramanına dönüşen Armstrong’un hile yaptığına kimse inanmamaktadır.

Son yılların en popüler figürlerinden biri olan Armstrong’un şöhret basamaklarındaki yükselişini ve düşüşünü anlatan filmin senaryosunu Trainspotting'in senaristi John Hodge, yapımcılığını ise Philomena ve The Theory of Everything'in yapımcıları üstleniyor.

Armstrong'u Ben Foster'ın canlandırdığı filmde Chris O'Dowd, Guillaume Canet ve Dustin Hoffman da rol alıyor.

Teaser fragman:




Fragman: