15.12.15

TME'nin Ocak 2016 Filmleri



The Moments Entertainment (TME)'ın Ocak ayında vizyona sokacağı filmler belli oldu..

İşte o filmler:


Ø   ALVIN AND THE CHIPMUNKS : ROAD TRIP / ALVİN VE SİNCAPLAR: YOL MACERASI

Vizyon Tarihi: 1 Ocak 2016
Tür: Komedi
Yönetmen: Walt Becker
Yapımcı:  Janice Karman, Ross Bagdasarian
Oyuncular: Jason Lee, Tony Hale, Kimberly Williamss-Paisley, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Kaley Cuoco-Sweeting, Anna Faris, Christina Applegate

Bir dizi yanlış anlaşılmanın sonrasında Alvin, Simon ve Theodore, Dave'in yeni sevgisilisine New York’ta evlenme teklifi edeceğini düşünmeye başlarlar.

Şimdi önlerinde Dave'i bu kararından vazgeçirip arkadaşlarını kaybetmeyi ve berbat bir üvey kardeşe sahip olmasını önlemek için üç günleri vardır...








Ø   JOY

Komedi - Dram
Vizyon Tarihi: 8 Ocak 2016
Yönetmen: David O. Russell
Senaryo: David O. Russell; Hikaye: Annie Mumolo ve David O. Russell
Oyuncular: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Edgar Ramirez, Diane Ladd, Virginia Madsen, Isabella Rossellini, Elisabeth Röhm, ve Bradley Cooper

JOY, dört jenerasyondur yükselişe geçen bir ailenin kızı olan Joy'un; kendi hedeflerine ulaşabilmek adına yeni kurallar ile şekillendirdiği kişisel rotasını anlatan vahşi bir hikaye.
İhanet, masumluğun kayboluşu ve aşk yaraları arasında, duygusal yoğunluğun ve insan komedisinin, gerçek bir aile ve şirket patronunun, affı olmayan ticari dünya ile karşılaşmasını konu alıyor.
Ailenin içinde ve dışında, dostların düşman, düşmanların dost olduğu, Joy’un iç dünyası ve hararetli hayal gücü onu karşılaştığı bu fırtınalardan sıyırıyor.
Filmin başrollerinde Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Isabella Rossellini, Diane Ladd, ve Virginia Madsen bulunuyor.
David O. Russell’ın önceki filmleri gibi Joy, aile, sadakat ve aşka meydan okuyan bir tarza sahip.







Ø   THE REVENANT / DİRİLİŞ


Vizyon Tarihi: 22 Ocak 2016

Yaşanmış olaylardan esinlenilen DİRİLİŞ, Amerika sınırında destansı bir hayatta kalma ve dönüşüm hikayesi.
Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) adındaki efsanevi bir kaşif, boz bir ayı tarafından ölümcül biçimde yaralandıktan sonra, kendi ekibi tarafından terk edilir.
Yalnız ve ölmek üzere olmasına rağmen Glass, ölümü reddeder.
İradesi ve Amerikan yerlisi karısına duyduğu sevgi sayesinde hayatta kalmaya çalışan Glass, sert bir kışı atlatmalı ve ona ihanet eden adamdan intikamını almalıdır: John Fitzgerald (Tom Hardy). Acımasız bir intikam arayışı, eve dönüş ve kurtuluş yolunda bir kahramanlık destanına dönüşür. DİRİLİŞ’in yönetmenliğini ve yapımcılığını Alejandro G. Iñárritu yapıyor.