28.1.16

Tatavla Tiyatro sunar: Le Misanthrope / İnsandan Kaçan

             

Tatavla Tiyatro, Moliére’in Le Misanthrope / İnsandan Kaçan oyunuyla usta yönetmen Yiğit Sertdemir’in rejisi ve Tatavla Tiyatro’nun deneyimli kadrosu ile Tatavla Sahne’de perde açıyor.

Prömiyer tarihi 8 Şubat Pazartesi

Moliére’in en olgun eseri olarak görülen İnsandan Kaçan, Paris Palais-Royal Sahnesi’ndeki ilk sahnelenişinin 350. yıl dönümünde Tatavla Sahne’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyunu Altıdan Sonra Tiyatro ve Kumbaracı50’nin kurucularından, Şehir Tiyatrosu sanatçısı, oyuncu, yazar ve yönetmen Yiğit Sertdemir sahneye koyuyor.

Farklı bir hareket düzeniyle seyirciyle buluşacak oyunun koreografisi Senem Oluz’a, sahne tasarımı Candan Seda Balaban’a ait.

Tatavla Tiyatro oyuncuları tarafından oynanacak oyunun baş rolünü Eraslan Sağlam üstleniyor.

Sağlam’a Tatavla Tiyatro’nun deneyimli kadrosu eşlik ediyor: Ali Murat Altunmeşe, Ayça Bildik, Başak Kalkan, Ekremcan Arslandağ, Erhan Özkoç, Giray Altınok, Ömer Akgüllü, Şebnem Usanmaz, Tuba Zehra Sağlam, Ulaş Akşit, Yasemin Yeşilgöz, Yeşim Egemen Özaydın.


İnsanların ve dünyanın kokuşmuşluğunu mizahın gücüyle kaleme alan Moliére’in dünyasını, usta yönetmen Yiğit Sertdemir çılgınlığa varan bir eğlenceyle seyirciye ulaştırıyor.


Kahkahanın hiç bir an eksik olmayacağı bu oyun, zaman zaman canınızı acıtmayı da eksik etmiyor.

8 Şubat Pazartesi 20:30’da ilk gösterimini yapacak oyunun biletlerine Biletix satış noktalarından ve Tatavla Sahne gişeden ulaşabilirsiniz.



Bilgi için: biletix.com

tatavlasahne.com