4.2.16

!f İstanbul’da ön satışlar yarın başlıyor!.



“A Bigger Splash”den “Love 3D”ye, “The Diary of a Teenage Girl”den “Masumiyet Müzesi”ne, yılın merakla beklenen filmlerine ev sahipliği yapacak !f İstanbul’da ön satışlar yarın başlıyor!

3 gün sürecek ön satışlarda bütün filmlere % 10 indirim uygulanırken, sadece İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel paketler ve indirimler sinemaseverleri bekliyor.

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde gerçekleşecek ve 40 ülkeden 112 filmin gösterileceği 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18 Şubat’ta başlıyor.

Bu yıl “!f İstanbul birleştiriyor!” sloganıyla yola çıkan festival, bağımsız sinemanın en iyilerini, yılın çok konuşulan ve bol ödüllü filmlerini sinemaseverlerle buluştururken, !f music partileriyle İstanbul’un eğlence hayatına alternatif olacak, !f² ile de 33 şehir, 50 farklı noktaya film götürecek.

%10 indirimli ön satışlar biletix’te!

Yılın iddialı filmlerinin Türkiye galalarına ve yurtdışından tanınan yönetmenlere ev sahipliği yapacak olan !f İstanbul’da ön satışlar 5 Şubat Cuma günü biletix’te başlayacak.

% 10 indirim fırsatının sunulacağı ön satış, 7 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Ön satışı kaçıranlar ise 8 Şubat'tan itibaren biletix perakende satış noktalarından, biletix.com'dan ve biletix çağrı merkezinden, 13 Şubat'tan itibaren de festival gişelerinden biletlerini satın alabilecek.

İş Bankası Maximum Kartlılara özel indirimler

Festivalde İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel olarak hazırlanan “Maximum Film” ve “Maximum Müzik” paketleri ile biletlerde % 50 indirim ayrıcalığı sunulacak.

İş Bankası Maximum Kart sahipleri, “Maximum Film” paketiyle en az 4, en fazla 20 adet festival sinema biletini, “Maximum Müzik” paketiyle ise en az 2, en fazla 6 adet parti biletini %50 indirimle satın alabilecekler.
Paket almayı tercih etmeyen İş Bankası Maximum Kart sahipleri, film ve parti biletlerinde ön satışta %20 indirim ayrıcalığından yararlanabilecekler.

!f ile arkadaş olun!

Sosyal medyada en çok takip edilen festival olan !f İstanbul, Facebook, Twitter ve Instagram adreslerine bu yıl Snapchat ve Periscope’u da ekliyor. !f İstanbul’u her yerde @ifistanbul adresiyle takip edebilir, paylaşımlarınızı #if2016 etiketiyle yaparak sohbete katılabilirsiniz.

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 3 Mart’ta Ankara’ya ve İzmir’e uğrayarak 6 Mart’ta 15. yaş yolculuğunu tamamlayacak.

www.ifistanbul.com