23.6.16

TAFF 2016 – 2017 Sezonu Filmlerini Açıkladı!.



2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kurulan TAFF (Tam Aile Filmleri Fabrikası) kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle 3 yıl gibi kısa bir sürede 7’den 70’e hitap eden birbirinden başarılı gişe filmlerine imza attı.

Kurucularının ve ekibinin, kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imza atan TAFF, insana dair hikayeleri ve hayalleri sinema perdesine aktardı.

Bu süre zarfında, kardeşlik ve aile bağlarına değindiği Kardeşim Benim’i, Çağan Irmak’ın yönettiği Tamam mıyız?, Unutursam Fısılda, Nadide Hayat filmlerini hayata geçirdi.
 
YENİ SEZONDA BOL KAHKAHA BOL ROMANTİZM VAR!

BENİM ADIM FERİDUN – ÇAĞAN IRMAK


2016 – 2017 sezonunda TAFF, Çağan Irmak’la 4. Projesi Benim Adım Feridun'u hayata geçiriyor.




Halil Sezai Paracıkoğlu, Büşra Pekin, Tarık Pabuçcuoğlu, Suzan Aksoy, Güngör Bayrak, Cem Kurtoğlu, Kadriye Kenter, Defne Yalnız, Ayşe Tunaboylu, Rahmi Dilligil, Sacide Taşaner, Nurhayat Atasoy ve Özge Borak gibi çok geniş bir kadroya sahip olan “Benim Adım Feridun”, aşk acısını unutmaya çalışırken, kendini önce bir düğünde sonra yeni bir aşkın içinde bulan bir adamın hikayesini anlatıyor.
Mahir Ünsal Eriş’in aynı adlı kısa hikayesinden uyarlanan “Benim Adım Feridun”un senaryosu da Çağan Irmak’a ait.



İKİMİZİN YERİNE – UMUR TURAGAY


Yılın aşk filmi de yeni sezonda TAFF imzasıyla seyirciyle buluşuyor: Serenay Sarıkaya’nın ilk başrolü İkimizin Yerine geliyor.

Serenay Sarıkaya’nın ilk başrol filmi olan “İkimizin Yerine”de yönetmen koltuğunda Umur Turagay yer alırken, Serenay Sarıkaya’ya Nejat İşler, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven eşlik ediyor.
Sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair cevaplayamadığı soruları olan Çiçek’in (Serenay Sarıkaya) hayatını edebiyat öğretmeni Doğan (Nejat İşler) değiştirecektir.




DÖNERSE SENİNDİR – EROL ÖZLEVİ


TAFF imzalı bir diğer iddialı yapım ise başrollerinde Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen’ın yer aldığı Dönerse Senindir!

Kendisini çok iyi hissettirecek bir romantik komediye kim hayır derki! Bir de başrollerde Murat Boz, İrem Sak, Yasemin Allen varsa. Erol Özlevi’nin yöneteceği “Dönerse Senindir”, Mehmet’in (Murat Boz), hayatının aşkı Selin’den (Yasemin Allen) ayrıldıktan sonra, onu geri kazanmak için Defne (İrem Sak) ile işbirliği yapmasını anlatıyor.



ÇAKALLARLA DANS 4 – MURAT ŞEKER


Çakallarla Dans da bu sezon geri dönüyor! Serinin 4. filmi bu kış sinemaları şenlendirecek.

Murat Şeker’in muhteşem komedi serisinin son filmini sinemada 1.7 milyona yakın seyirci izledi. Efsane kadro, Çakallarla Dans 4 ile bu kış sinemaları şenlendirecek.



AY LAV YU TUU (Ay Lav Yu 2) – SERMİYAN MİDYAT


Sermiyan Midyat, 2010 yapımı “Ay Lav Yu” filminin ikincisini TAFF ile çekiyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı Ay Lav Yu 2010 yılında sinemada gösterildikten sonra TV’de her gösterildiğinde reyting sıralamalarının en üstünde yer aldı. Şimdi Ay Lav Yu Tuu olarak geri dönüyor. Yönetmen koltuğunda yine Sermiyan Midyat’ın olacağı film kaldığı yerden devam ediyor.


SÜMELA’NIN ŞİFRESİ 2: TEMEL – ADEM KILIÇ


Bir komedi devam filmi de Adem Kılıç’tan.
2011’de 1.731.519 seyirciyle o yılın en çok izlenen beş filminden biri olan Sümela’nın Şifresi: Temel sinema perdesine geri dönüyor. Sürprizlerle dolu kadrosu ve tabii ki efsane Temel fıkralarını da içeren Sümela’nın Şifresi 2: Temel 2017’ye damgasını vuracak.


KÖTÜ ÇOCUK


TAFF projelerinden bir diğeri ise “Kötü Çocuk” kitabının filmi!

Kısa sürede ülkemizde en çok satanlar kategorisinde zirveye ulaşmış olan Kötü Çocuk şimdi TAFF yapımı olarak sinemaya geliyor.
Her şey, bir genç kız olan Kayla'nın daha önce hiç görmediği babasının evine taşınmasıyla başlar. Babası Kayla'yı yeni bir okula yazdırır. Yeni okulunda Cansu ve Ömer adında iki yeni arkadaş edinir. Tabii bir de Meriç vardır; okulun burslularından Meriç Tuna. Karanlık ve kötü bir çocuktur. Çok kısa bir süre sonra sete çıkacak olan filmin oyuncu kadrosu ise henüz açıklanmadı.