2.8.16

'Çok Uzak Fazla Yakın' 23 Eylül’de sinemalarda!.



İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis ve Gönül İşleri  gibi birçok unutulmaz diziye imzasını atan ünlü yönetmen Türkan Derya’nın ilk uzun metraj filmi Çok Uzak Fazla Yakın, 23 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanıyor.

Başrollerini yıldızı parlayan genç oyuncular Burcu Biricik ve Özgün Çoban’ın paylaştığı filmde tutkulu bir aşk hikayesi beyazperdeye aktarılıyor.

İki üniversiteli genç olan Aslı ile Cem’in tanışmalarının ardından yaşadıkları inişli çıkışlı, tutkulu aşkın anlatıldığı Çok Uzak Fazla Yakın filminin başrollerinde Hayat Şarkısı dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Burcu Biricik ile Yüksek Sosyete dizisinde rol alan Özgün Çoban yer alıyor.

Onlara yan rollerde Alican Yücesoy, Metin Coşkun, Servet Pandur, Gamze Karaduman ve Kaan Yılmaz gibi deneyimli oyuncular eşlik ediyor.

Önümüzdeki sezonun en etkileyici aşk filmi olmaya aday Çok Uzak Fazla Yakın’ın görüntüleri ve sanat yönetmenliği de ödüllü isimlere teslim edildi.




Görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran yaparken, Sırma Bradley de sanat yönetmenliğini üstlendi.
Bir Film dağıtımıyla vizyona girecek olan filmin çekimleri Ateş Film yapımcılığında geçtiğimiz sene İzmir, İstanbul ve Eskişehir’de gerçekleştirildi.